Filtrare
Preț (RON)
38,87 lei - 113,23 lei
Ce căutați?
În stoc?
Marca
Producător
Cantitate
Pentru călătorii

Soluție lentile de contact Spray&Clean

Menicon Spray & Clean este o soluție fără conservanți, indicată pentru curățarea tuturor lentilelor de contact dure, permeabile la gaz pentru a îndepărta depunerile de pe acestea.

3produse

Lichidul Spray and Clean îndepărtează foarte ușor și rapid depunerile pentru o purtare cât mai confortabilă lentilelor de contact dure în fiecare zi. Folosirea soluției Menicon Spray & Clean previne ochii iritați. Aceasta nu conține conservanți, este o soluție de curățare delicată și, prin urmare, este potrivită pentru persoanele cu ochi sensibili. Spray-ul este compatibil cu toate lentilele permeabile la gaz.

Spray & Clean este ușor de utilizat. Acesta conține atât agenți tensioactivi anionici, cât și non-ionici, astfel încât este esențial să clătiți lentilele cu soluția de lentile de contact dure Menicare Plus după utilizarea spray-ului. Nu pulverizați niciodată direct în ochi și nu utilizați pentru lentile moi. 

Primul pas este îndepărtarea unei lentile de contact dură de pe ochi și așezarea sa în palmă. Apoi se aplică soluția Spray & Clean pe lentilă și se frecacă cu grijă lentila între degete. Se clătește lentila cu soluția MeniCare Plus, după care se așază lentila într-o husă plină de soluție MeniCare Plus pentru dezinfectare peste noapte. Se procedează identic și pentru cealaltă lentilă. După utilizare, se închide bine flaconul, iar orice soluție rămasă după 3 luni se aruncă.

Mai multe tipuri de soluții pentru lentilele de contact dure găsiți aici.