Filtrare
Preț (RON)
51,74 lei - 59,67 lei
Ce căutați?
În stoc?
Marca
Producător
Cantitate
TImp de utilizare după deschidere
Alte caracteristici

Picături de ochi Hyabak

 

2produse

Picături de ochi Hyabak

Lacrimile artificiale Hyabak sunt produse de Thea și există în varianta de 5 ml și de 10 ml. Acestea conțin 0.15% acid hialuronic, nu conțin conservanți și pot fi folosite și cu lentile de contact.

Există diverse tipuri de picături de ochi, în funcție de simptomele prezentate - ochi uscați, ochi roșii, conjunctivită, alergii sau mâncărimi. Dacă prezentați unul dintre simptomele de mai sus, ar trebui să consultați mai întâi un doctor specialist.

Principalul motiv pentru care clienții noștri au achiziționat picături de ochi a fost senzația de ochi uscați. Aceasta este cauzată de obicei de:

 • vârsta de peste 40 de ani - ochii nu se mai hidratează în mod optim;
 • lucrul în fața calculatorului, atunci când utilizatorii uită să clipească, iar ochii se usucă mult mai ușor;
 • vremea uscată, medii cu aer condiționat sau briza mării.

Lacrimile artificiale de pe piață se pot distinge în următoarele moduri:

 1. Subțiri, lacrimi apoase sau vâscoase. (Dezavantajul lacrimilor artificiale este faptul că acestea au un efect pentru o perioadă scurtă de timp și adesea trebuie sa fie folosite mai des pentru a obține efectul potrivit) Majoritatea picăturilor de ochi recomandate de Lentilecontact pentru "ochi foarte uscați" conțin acid hialuronic.
 2. Picături ce conțin promotori de protecție a celulelor sau de regenerare a celulelor. (De exemplu, substanțele nutritive, vitaminele, ingredientele active necesare reconstruirii stratului lipidic sau regenerarea corneei).
 3. Lacrimi ce pot fi folosit pentru lentilele de contact. (Numai picăturile oftalmice care conțin conservanți, care nu conțin uleiuri, fără conservanți sau cu durată scurtă de viață sunt adecvate pentru folosirea cu lentilele de contact. În general, fiecare producător va indica pe cutia produsului dacă poate fi folosit pentru utilizarea cu lentilele de contact.

Mai jos puteți găsi sfaturi generale de aplicare a picăturilor de ochi. Vă recomandăm de asemenea să citiți ambalajul și prospectul produsului ales de dumneavoastră înainte de îl folosi.

 1. Spălați-vă pe mâini cu săpun și apă;
 2. Deschideți sticla și asigurați-vă că picurătorul nu atinge nicio suprafață;
 3. Lăsați capul pe spate și trageți pleoapa inferioară în jos
 4. Aduceți picurătorul cât de mult puteți aproape de ochi, la fel, fără să atingeți nicio suprafață, sau ochiul
 5. Uitați-vă în sus și picurați o singură picătură în ochi, dând apoi drumul la pleoapa inferioară. Dacă aveți dificultăți prin această metodă, puteți să țineți capul pe o parte cu ochii închiși, să puneți o picătură în colțul interior al ochiului, iar apoi să deschideți ușor ochiul, iar picătura ar trebui să cadă direct în ochi;
 6. Apăsați cu un deget în colțul interior al ochiului;
 7. Ștergeți cu un șervețel orice exces;
 8. Dacă trebuie să aplicați mai mult de o picătură, trebuie să așteptați 5 minute între aplicări;
 9. Închideți sticla și păstrați respectând instrucțiunile produsului;
 10. Spălați-vă pe mâini.