Filtrare
Preț (RON)
51,87 lei - 168,22 lei
Ce căutați?
În stoc?
Marca
Producător
Cantitate
Pentru călătorii

Menicare soluții lentile de contact

 

8produse

Din gama soluțiilor MeniCare amintim cele două soluții multifuncționale MeniCare Pure și MeniCare Plus, ideale pentru îngrijirea lentilele de contact dure.

1. MeniCare Plus este o soluție multifuncțională pentru lentile de contact dure, care îndeplinește așteptările ridicate ale tuturor purtătorilor de lentile permeabile la gaz. Confortul maxim poate fi obținut cu MeniCare Plus prin îmbunătățirea umezelii și reducerea depunerilor de lentile.

Soluția MeniCare Plus poate fi utilizat și pentru clătirea înainte de introducerea lentilelor. Lentila se va simți curată și netedă la fiecare purtare. Datorită substanțelor hidratante din componența lentilelor, umectabilitatea crește, ceea ce facilitează distribuirea uniformă a filmului lacrimal pe suprafața lentilei.

Pentru a asigura un confort și o protecție excelentă pe toată durata de viață a lentilelor dure, se recomandă îndepărtarea proteinelor cu Menicon Progent în mod regulat, de exemplu, săptămânal, în combinație cu soluția MeniCare Plus.

 

2. Soluția MeniCare Pure este cea mai nouă soluție multifuncțională produsă de Menicon pentru a promova îngrijirea într-un mod cât mai sănătos a lentilelor de contact dure, permeabile la gaz (lentile RGP).

Soluția de lentile de contact este prima soluție creată din ingrediente naturale, cu agenți dezinfectanți, cu vitamina C glucozidă și acid hialuronic. În plus, s-a realizat o dublă filtrare la fabricare astfel încât să se elimine orice particule nedorite, dar de asemenea și pentru a asigura puritatea soluției.

Soluția se prezintă într-un flacon cu capac cu o singură atingere pentru o mai bună sterilitate și integritate și, de asemenea, pentru a fi mai ușor de manevrat.

Pentru a asigura un confort mai bun și pentru a prelungi durata de viață a lentilelor de contact dure, se recomandă utilizarea produsului Progent, de la Menicon, pentru îndepărtarea proteinelor, în combinație cu soluția MeniCare Pure.

Vă rugăm să respectați recomandările și să nu schimbați marca de lentile sau soluția de reumplere fără a discuta în prealabil cu mediul oftalmologul.

Mai multe tipuri de soluții pentru lentilele de contact dure găsiți aici.