Filtrare

Ochelari de soare Prada

 

Prada - Brandul Italian

Brandul a fost fondat de domnul Mario Prada în Italia în 1913. Primul magazin al brandului s-a deschis în celebrul centru comercial Galleria Vittorio Emanuele II din Milano. Brandul Prada a crescut rapid și s-a răspândit pe scară largă. Punctele forte ale colecțiilor sunt elementele de design inovatoare și sofisticarea.

Ochelari de Soare Prada

Miuccia Prada a adus o nouă dimensiune vieții brandului începând cu anul 1970. Sub conducerea ei, au luat naștere elementele caracteristice atractive și remarcabile ale stilului brandului.

Colecția de Ochelari de Soare pentru Femei Prada

Designul unic și compoziția de culori a produselor Prada pentru ochelari de soare pentru femei, precum și caracteristicile stilistice ale brandului, garantează o apariție unică. Printre modelele de ochelari de soare, puteți găsi tipuri rotunde, pătrate, de tip cat-eye și aviator.

Ochelari de Soare Rotunzi Prada

În ceea ce privește culorile, puteți alege din cele mai remarcabile ochelari de soare negri, precum și din rame maro, roșii sau chiar albastre.

Printre modele, puteți găsi faimoșii modele Prada împodobiți cu triunghiul Prada.

Ochelari de Soare Negri Prada

Gama de produse de ochelari de soare negri de la LentileContact.ro include diferite materiale și forme. Alegeți din peste 2.000 de produse diferite și găsiți-vă ochelarii de soare Prada negri preferați.

Ochelari de Soare pentru Bărbați Prada

Piesele din colecțiile de ochelari de soare pentru bărbați Prada sunt adevărate icoane de stil. În selecția noastră, fiecare va găsi piesa care se potrivește cel mai bine stilului lor, fie că este vorba de o formă rotundă, pătrată sau aviator.

Ochelari de Soare pentru Bărbați Prada

Colecțiile de Rame pentru Ochelari de Vedere pentru Bărbați și Femei Prada

Pe lângă ochelarii de soare Prada prezentati, verificați selecția noastră de rame pentru ochelari de vedere Prada pentru bărbați și femei în gama noastră de ochelari de vedere.

Rame pentru Ochelari de Vedere Prada

Alegerea Formei Corecte a Monturii de Ochelari de Soare Prada

Când vine vorba de forma monturii de ochelari de soare, merită să luați în considerare scopul pentru care doriți să-i utilizați. Pentru uzul zilnic, puteți alege din forme mai mici până la cele clasice și chiar ochelari de soare extrem de mari.

Este important să alegeți o montură care este cea mai confortabilă și se potrivește bine pe fața dvs. Încercați să selectați ochelari de soare care acoperă cât mai multe zone din jurul ochilor posibil.

Reduse la Ochelari de Soare Prada

Alegeți din gama noastră excepțională de ochelari de soare pentru femei, bărbați și copii. Magazinul nostru oferă exclusiv produse autentice, iar noi garantăm autenticitatea lor. Este important să cumpărați doar de la surse fiabile și verificabile.