Filtrare
Preț (RON)
882,57 lei - 1 856,27 lei
Ce căutați?
Colecție
În stoc?
Marca
Mărime
Lațime lentilă
50 - 137
Material ramă
Formă ramă
Culoare ramă
Culoare lentile
Polarizat

Ochelari de soare pentru bărbați Prada

 

13produse
 

Prada - Brandul italian de modă

Marca a fost fondată de domnul Mario Prada în 1913 în Italia. Prima magazin a mărcii a fost deschisă în faimosul centru comercial Galleria Vittorio Emanuele II din Milano. Brandul Prada s-a dezvoltat rapid și s-a răspândit larg. Puterea colecțiilor constă în elemente inovatoare de design și simplitate.

Ochelari de soare Prada

Miuccia Prada a adus un nou suflu mărcii începând din 1970. Sub conducerea ei, au fost create elemente de stil atrăgătoare și remarcabile.

Ochelari de soare Prada Linea Rossa în lumea sportului

Ochelari de soare Prada Linea Rossa

Linia de produse Prada Linea Rossa este de asemenea răspândită în lumea sportului. Linia roșie iconică distinge ochelarii de soare Prada Linea Rossa de alte modele. Alegeți din selecția noastră originală de ochelari Prada Line Rossa și ochelari de soare Prada Line Rossa.

Ochelari de soare Prada Linea Rossa

Ochelari de soare pentru bărbați Prada

Dintre produsele de ochelari de soare pentru bărbați Prada, puteți găsi numeroase culori și forme elegante. În ceea ce privește culorile, puteți alege între negru, maro, albastru sau gri. Materialul ramei ochelarilor de soare este o combinație de diferite tipuri de plastic și elemente metalice.

Ochelari de soare pentru bărbați Prada negri

Combinația dintre o ramă neagră de ochelari de soare și lentilele negre poate fi o alegere perfectă pentru un aspect elegant.

Ochelari de soare Prada online

Selecția de ochelari de soare pentru femei Prada

Designul unic și compoziția de culori a produselor de ochelari de soare pentru femei Prada, precum și elementele de stil ale mărcii, garantează o apariție unică. Ochelarii de soare Prada includ tipuri rotunde, pătrate, cu ochi de pisică, ovale și aviator.

Ochelari de soare Prada pentru femei

Combinațiile elegante de culoare și formă sunt caracteristice pentru piesele din colecția de ochelari de soare pentru femei Prada. În magazinul nostru online, puteți selecta cu ușurință ochelarii de soare care vi se potrivesc cel mai bine folosind filtrul de mărime sau culoare.

Ochelari de soare Prada cu lentile polarizate

Lentila din modelele de ochelari de soare polarizați Prada filtrează razele de lumină orbitoare care vin orizontal, cum ar fi lumina reflectată de la apă, sol și diverse suprafețe, reducând astfel orbirea și oferind astfel o experiență vizuală mult mai bună. Produsele polarizate pot fi o alegere excelentă pentru sporturi, conducere, plimbări și multe altele.

Ochelari de soare Prada cu lentile polarizate

Materialul lentilei polarizate este o combinație de material nitrocelulozic foarte subțire, similar cu o peliculă, "plantat" cu cristale microscopice și alte substanțe chimice pe bază de sulfat.

Ochelarii de soare cu material polarizat permit doar trecerea razelor de lumină orientate vertical. Adică, lumina orbitoare reflectată de suprafețe și diverse limite de materiale nu trece prin lentilă.

Rame de ochelari Prada

În selecția noastră elegantă de rame de ochelari Prada, puteți alege între diferite forme de ramă, culori și materiale.

Ochelari Prada

Răsfoiți prin ochelarii autentici garantați Prada pentru femei și bărbați în selecția noastră și cumpărați-vă ochelarii preferați, chiar și cu probă online de ochelari.

Rame de ochelari Prada

Promovare ochelari de soare pentru bărbați Prada

Alegeți din selecția noastră excepțională de ochelari de soare pentru femei, bărbați și copii.

Magazinul nostru online vinde doar produse autentice și garantăm natural autenticitatea produselor. Este important să cumpărați doar din surse fiabile și tratabile.