Filtrare
Preț (RON)
340,47 lei - 824,07 lei
Colecție
În stoc?
Marca
Mărime
Lațime lentilă
49 - 99
Material ramă
Formă ramă
Culoare ramă
Culoare lentile

Tommy Hilfiger ochelari de soare bărbați

 

55produse

Tommy Hilfiger Ochelari de Soare TH 1903/CS 807/M9

Colecție:
Bărbați
824,90 lei
 
PREȚ REDUS

Tommy Hilfiger Ochelari de Soare TH 1903/CS PJP/C3

Colecție:
Bărbați
573,90 lei
-30
824,90 lei 
 

Tommy Hilfiger Ochelari de Soare TH 1803/CS 003/M9

Colecție:
Bărbați
824,90 lei
Pe stoc
PREȚ REDUS

Tommy Hilfiger Ochelari de Soare TH 0018/CS 003/IR

Colecție:
Bărbați
498,90 lei
-30
715,90 lei 
 
 

Ochelari de Soare Tommy Hilfiger

La începutul carierei lui Tommy Hilfiger, în timpul erei hippie, el a început să vândă tămâie, discuri, pantaloni evazați și alte articole de modă sub numele The People's Place. Fanii lui Jimi Hendrix, The Beatles și The Rolling Stones americani se bucurau de produsele de modă pe care le oferea.

Ochelari de Soare Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger, un designer american născut în 1951 în statul New York, și-a fondat propria casă de modă în 1984, dar succesul real nu a venit decât în anii '90 când i s-a acordat titlul de Designer de Modă pentru Bărbați al Anului. Portofoliul lui Hilfiger include îmbrăcăminte de modă, încălțăminte și genți, precum și diverse accesorii de modă și ochelari de soare.

Inițial, gama includea doar îmbrăcăminte sport pentru bărbați. Reclamele îndrăznețe și curajoase au făcut brandul american Tommy Hilfiger cunoscut și căutat rapid. Tommy Hilfiger a crescut pentru a deveni una dintre cele mai populare mărci, oferind stil înalt, calitate și valoare clienților săi.

Ochelari de Soare Tommy Hilfiger la LentileContact.ro

Ochelarii de soare Tommy Hilfiger reprezintă eleganța sportivă și curată. În magazinul nostru online, puteți găsi o gamă largă de ochelari de soare pentru femei Tommy Hilfiger și întreaga gamă de ochelari de soare Tommy Hilfiger pentru bărbați.

Colecția de Ochelari de Soare pentru Bărbați Tommy Hilfiger

În cadrul colecției de ochelari de soare pentru bărbați Tommy Hilfiger, puteți alege din diferite culori și forme. Ochelarii de soare pentru bărbați includ culori specifice mărcii, cum ar fi albastru, roșu și alb, precum și produse maro și negre, diversificând selecția.

Produs ochelari de soare pentru bărbați Tommy HilfigerLentile albastre Tommy Hilfiger

Stilul reprezentat de brandul Tommy Hilfiger este recomandat pentru toate vârstele.

Puteți alege din forme pătrate, rotunde, ovale sau pilot în gama de produse. Există și numeroase opțiuni de culori pentru lentile, pentru a se potrivi preferințelor dvs.

Reduceri la Ochelari de Soare pentru Femei Tommy Hilfiger

Scopul creării colecțiilor de ochelari de soare a fost să se creeze modele care pot fi purtate chiar și în agitația vieții de zi cu zi, dar desigur, colecțiile includ și piese elegante potrivite pentru ocazii festive. Colecția de ochelari de soare pentru femei Tommy Hilfiger include piese fabricate din materiale ușoare, confortabile și elegante. Pe lângă modelele clasice, cele mai noi modele cu lentile colorate sunt disponibile și în magazinul nostru online.

Ochelari de soare pentru femei Tommy Hilfiger

Ochelari Tommy Hilfiger, cu Opțiune de Probă Online

Colecțiile de ochelari de vedere Tommy Hilfiger combină calitatea, confortul și stilul elegant într-un design exclusiv pentru toate vârstele.

Rama de ochelari Tommy Hilfiger

Gama de ochelari de vedere Tommy Hilfiger include modele fără ramă, cu sârmă și cu rame complete. Gama de culori a ramelor este cuprinzătoare, includând culorile clasice roșu, albastru, alb, precum și modele negre și maro. Căutarea după culoarea ramelor vă ajută să selectați ochelari care se potrivesc formei feței dvs. Este, de asemenea, important să alegeți dimensiunea corectă a ramei. Căutarea și selecția produselor pe site-ul nostru este ușoară cu ajutorul filtrelor de produse.

Ochelari de Soare - Lentile Polarizate

Modelele de ochelari de soare polarizați au lentile care filtrează razele de lumină orbitoare care ajung orizontal, cum ar fi lumina reflectată de apă, sol sau diverse suprafețe, reducând strălucirea și oferind o experiență vizuală mult mai bună. Produsele polarizate sunt o alegere excelentă pentru sport, conducere și plimbare.

Reduceri la Ochelari de Soare Tommy Hilfiger la LentileContact.ro

Alegeți din gama noastră excepțională de ochelari de soare pentru femei, bărbați și copii la prețuri accesibile, mai mici decât prețurile recomandate de vânzare.