Filtrare
Preț (RON)
471,77 lei - 1 080,17 lei
Colecție
În stoc?
Marca
Mărime
Lațime lentilă
48 - 99
Material ramă
Formă ramă
Culoare ramă
Culoare lentile

Ochelari de soare pentru femei Tommy Hilfiger

 

68produse
 

Ochelari de Soare Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger, un designer american, s-a născut în 1951 în statul New York. A fondat propria casă de modă în 1984, dar succesul real nu a venit decât în anii 1990 când a câștigat titlul de Designer de Modă pentru Bărbați al Anului.

Tommy Hilfiger a crescut pentru a deveni una dintre cele mai populare mărci. Ochelarii de soare Tommy Hilfiger oferă stil, calitate și valoare de înaltă calitate clienților.

Tommy Hilfiger

Ochelari de Soare Tommy Hilfiger în Colecția LentileContact.ro

O pereche de ochelari de soare Tommy Hilfiger reflectă eleganță și aspect sportiv. În magazinul nostru online, puteți găsi o gamă largă de ochelari de soare Tommy Hilfiger pentru femei și gama completă de ochelari de soare Tommy Hilfiger pentru bărbați.

Reduceri la Ochelari de Soare Tommy Hilfiger pentru Femei

Scopul creării colecțiilor de ochelari de soare a fost să se proiecteze modele care pot fi purtate chiar și în zilele aglomerate. Piesele elegante din colecția de ochelari de soare pentru femei Tommy Hilfiger sunt fabricate din materiale ușoare, sunt confortabile și elegante. Pe lângă ochelarii de soare clasici, sunt disponibile și cele mai recente versiuni la modă.

Ochelari de soare Tommy Hilfiger pentru femei Ochelari de soare Tommy Hilfiger

Puteți alege dintr-o varietate de forme, inclusiv pătrate, rotunde, ovale sau forme pilot. Există și multe opțiuni de culori pentru lentile pentru a selecta produsul care vi se potrivește cel mai bine. Colecția este întărită de culorile caracteristice ale mărcii, albastru, roșu, alb, precum și produsele maro, negre, gri și roz.

Gama de Ochelari de Soare Tommy Hilfiger pentru Bărbați

Colecția de ochelari de soare Tommy Hilfiger pentru bărbați oferă o varietate de culori și forme. Produsele ochelari de soare pentru bărbați prezintă culorile caracteristice ale mărcii, albastru, roșu, alb, precum și produsele maro și negre.

Ochelari de soare Tommy Hilfiger pentru bărbați

Reduceri la Ochelari de Vedere Tommy Hilfiger

Ochelarii de vedere Tommy Hilfiger includ rame cu sârmă, fără rame și cu rame complete. Căutarea după culoarea ramei poate ajuta și în selectarea ochelarilor perfecti pentru a se potrivi forma feței dvs. Este, de asemenea, important să alegeți mărimea corectă pentru ochelarii de vedere pentru bărbați sau ochelarii de vedere pentru femei. Căutarea și selectarea produselor pe site-ul nostru este ușoară, iar utilizarea filtrului de produse face totul și mai simplu.

Ochelari de vedere Tommy Hilfiger