Filtrare

Ochelari de soare Tommy Hilfiger

 

Ochelari de Soare Tommy Hilfiger

La începutul carierei sale, în perioada hippie, Tommy Hilfiger a început să vândă tămâie, discuri, pantaloni evazați și alte articole de modă sub numele The People's Place. Fanii lui Jimi Hendrix, The Beatles și Rolling Stones au savurat produsele de modă pe care le oferea.

Tommy Hilfiger, un designer american născut în 1951 în statul New York, și-a fondat propria casă de modă în 1984, dar a avut succes real abia în anii 1990 când a câștigat titlul de Designer al Anului pentru Bărbați. Portofoliul lui Hilfiger include îmbrăcăminte de modă, încălțăminte, genți, precum și diverse accesorii și ochelari de soare.

Inițial, gama includea doar îmbrăcăminte sport pentru bărbați. Reclamele îndrăznețe și curajoase au făcut brandul american Tommy Hilfiger cunoscut și căutat rapid. Tommy Hilfiger a crescut pentru a deveni una dintre cele mai populare mărci, oferind stil înalt, calitate și valoare clienților.

Ochelarii de soare Tommy Hilfiger reprezintă eleganța sportivă și curată. În gama largă a lui LentileContact, puteți găsi întreaga colecție de ochelari de soare pentru femei Tommy Hilfiger și ochelari de soare pentru bărbați Tommy Hilfiger.

Ochelari de Soare Tommy Hilfiger

Colecția de Ochelari de Soare pentru Femei Tommy Hilfiger

Scopul în crearea colecției de ochelari de soare a fost să se proiecteze modele care pot fi purtate chiar și în zilele aglomerate de lucru, dar desigur, colecțiile includ și piese elegante potrivite pentru ocazii festive. Piesele din colecția de ochelari de soare pentru femei Tommy Hilfiger sunt fabricate din materiale ușoare, sunt confortabile și elegante. Pe lângă modelele clasice, în magazinul nostru online sunt disponibile și versiuni moderne, cu lentile colorate.

Colecțiile de Ochelari de Soare pentru Bărbați Tommy Hilfiger

Domnii pot alege din colecția de ochelari de soare pentru bărbați Tommy Hilfiger. Aspectul tineresc, îndrăzneț și sportiv în oraș, la practicarea sporturilor sau chiar pe plajă, cu protecție UV de 100%! Consultați întreaga colecție de ochelari de soare pentru bărbați Tommy Hilfiger.

Lentile Polarizate Tommy Hilfiger

Lentilele din modelele de ochelari de soare polarizați filtrează razele de lumină orbitoare care vin orizontal, cum ar fi lumina reflectată de apă, sol și diverse suprafețe, reducând reflexiile și oferind o experiență vizuală mult mai bună. O alegere excelentă pentru sporturi, conducere, plimbări, etc.

Puteți alege din mai multe culori pentru lentilele polarizate.

Materialul lentilei polarizate este un material foarte subțire, ca o peliculă, transparent, în care sunt încorporate cristale microscopice și o amestecătură de substanțe pe bază de sulfat. Lentila polarizată la ochelari permite trecerea numai a razelor de lumină orientate vertical. Astfel, lumina orbitoare reflectată de suprafețe și de limitele diferitelor materiale nu trece prin lentilă.

Oferte Ochelari de Soare Tommy Hilfiger în Magazinul Nostru Online!

În selecția noastră, fiecare poate găsi ochelarii de soare Tommy Hilfiger perfecti care se potrivesc personalității lor. Verificați întreaga gamă și comandați modelul vostru preferat cu doar câteva clicuri. În acest fel, nu numai că vă garantați cele mai mici prețuri la ochelarii de soare Tommy Hilfiger, dar economisiți și timp.

Ramele de Ochelari Tommy Hilfiger la Prețuri Promoționale

Colecțiile de ochelari de vedere Tommy Hilfiger combină calitatea, confortul și stilul elegant într-un design exclusiv pentru toate vârstele. Fiecare produs poartă semnele distinctive ale brandului.

Tipurile de ochelari de vedere Tommy Hilfiger includ jumătate de ramă, fără ramă și rame complete. Culorile ramei sunt variate. Pe lângă culorile clasice, roșu, albastru și alb, există și modele negre și maro. Cautarea dupa culoare ajută la alegerea ochelarilor care se potrivesc formei fetei voastre. De asemenea, este important să alegeți dimensiunea corectă a ramei. Cautarea și selecția produselor pe site-ul nostru este ușoară cu ajutorul filtrelor de produse.

Ramele Tommy Hilfiger reprezintă eleganța sportivă și curată. În gama largă a lui LentileContact, puteți găsi întreaga colecție de ochelari de vedere pentru femei, bărbați și copii.

Alegerea Formei Corecte a Ramei de Ochelari de Soare

Când alegeți forma ramei pentru ochelarii de soare, este important să luați în considerare pentru ce vreți să îi folosiți. Pentru utilizarea zilnică, puteți alege între forme mai mici, modele clasice sau chiar ochelari de soare extrem de mari.

Este important să alegeți o ramă care este cea mai confortabilă pentru voi, se potrivește bine pe fața voastră și ideal acoperă și zona din jurul ochilor. Când cumpărați ochelari de soare cu prescripție, ar trebui să luați în considerare și curbura ramei.

Ochelari de Soare la LentileContact.ro

Deși există multe magazine online care vând produse optice, este important să cumpărați doar de la surse de încredere și verificabile. Magazinul nostru optic vinde numai produse autentice, iar noi vă garantăm autenticitatea lor. Alegeți din gama noastră excepțională de ochelari de soare pentru femei, bărbați și copii la prețuri accesibile.