Dailies AquaComfort Plus Toric (90 lentile)
Dailies AquaComfort Plus Toric (90 lentile)
 299,90 lei/buc
Dailies AquaComfort Plus Toric (90 lentile)
Dailies AquaComfort Plus Toric (90 lentile)
Dailies AquaComfort Plus Toric (90 lentile)

Dailies AquaComfort Plus Toric (90 lentile)

PWR
CYL
AX
buc
 299,90 lei/buc
Compară
  • 100% Produse originale
  • 100% garanția prețului
  • Transport gratuit
  • Retur în 14 zile
Metodă de livrare Cost livrare
FAN Courier 15 lei (gratis peste 149 de lei)
Internațional - Poștă sau UPS Detalii la checkout
Info produs
Marca
Producător
Tip lentile
Torice
Frecvență înlocuire
Zilnice
Lentile/cutie
90
Rază de curbură
8.8
Tip material
Hidrogel
Permeabilitate la oxigen
26 Dk/t
Conținut de apă
69 %
Filtru UV
Nu
Material
Nelfilcon A (31%)
Diametru
14, 4 mm
EAN
630175513793
Numar articol
DACPT90
Descriere

Dailies AquaComfort Plus Toric (3ó90 lentile)

Lentilele de contact zilnice DAILIES® AquaComfort Plus® Toric, dezvoltate de Alcon, sunt concepute pentru corectarea astigmatismului. Acestea se disting prin tripla hidratare, imaginea clară și confortul pe tot parcursul zilei. Lentilele de contact DAILIES® AquaComfort Plus® Toric au aceeași geometrie dovedită ca și lentilele de contact FOCUS® DAILIES® Toric, dar cu o gamă mai largă de parametri, astfel încât să se potrivească majorității pacienților cu astigmatism.

Caracteristici ale lentilelor Dailies® AquaComfort Plus® Toric:

Aceste lentile zilnice sunt concepute pentru persoanele cu astigmatism. Materialul folosit este Nelfilcon A, care oferă o hidratare de înaltă performanță ochiului (69%). Lentila rămâne hidratată pe tot parcursul zilei, astfel încât purtătorul nu va simți niciun disconfort. Lentilele de contact Dailies® AquaComfort Plus® Toric dispun de un sistem activ de hidratare. Compușii hidratanți sunt activați de fiecare dată când clipești, asigurând un confort ridicat pe tot parcursul zilei. În cazul astigmatismului, este foarte importantă stabilitatea lentilei în ochi, care asigură o vedere clară. Lentilele de contact Dailies® AquaComfort Plus® Toric garantează o vedere clară și luminoasă.

O parte a lentilei este marcată pentru a ușura inserția. De asemenea, este de culoare albastră deschisă, ceea ce facilitează, de asemenea, aplicarea lentilei.

Cui îi recomandăm lentilele Dailies® AquaComfort Plus® Toric?

Persoanelor cu astigmatism. Deoarece acestea sunt lentile de unică folosință, pentru uz zilnic, sunt recomandate în special celor care apreciază confortul utilizării zilnice, astfel încât să beneficieze în fiecare zi de o lentilă proaspătă în ochi.

Excelentă capacitate de hidratare și confort

Primul ingredient este un agent de hidratare (HPMC), care începe să acționeze imediat după inserarea lentilei. Al doilea ingredient constă în două materiale, PVA (polivinil alcool) și PEG (polietilen glicol) hidrofil, care se răspândesc pe suprafața ochiului după fiecare clipire. PVA se dispersează pe suprafața ochiului de fiecare dată când clipești. (O persoană clipește în medie de 11.000 de ori pe zi!)

Produse similare