Filtrare
Preț (RON)
85,54 lei - 591,37 lei
În stoc?
Marca
Producător
Tip lentile
Frecvență înlocuire
Lentile/cutie
3 - 90
Rază de curbură
Dioptrie
Cilindru
Adiție
Tip material
Permeabilitate la oxigen (Dk/t)
17 Dk/t - 130 Dk/t
Conținut de apă (%)
33 % - 80 %
Filtru UV
Lentile colorate
Alte caracteristici

Lentile torice

35produse

Biofinity Toric (3 lentile)

79,90 lei
Pe stoc

Air Optix Plus HydraGlyde for Astigmatism (3 lentile)

105,90 lei
 

Biofinity Toric (6 lentile)

155,90 lei
 

Acuvue Oasys for Astigmatism (6 lentile)

149,90 lei
 

Clariti 1 Day Toric (30 lentile)

120,90 lei
 

MyDay Toric (30 lentile)

119,90 lei
 

Air Optix Plus HydraGlyde for Astigmatism (6 lentile)

189,90 lei
 

Dailies AquaComfort Plus Toric (30 lentile)

109,90 lei
 

Biofinity XR Toric (3 lentile)

189,90 lei
 

1 Day Acuvue Moist pentru Astigmatism (30 lentile)

115,90 lei
 

Proclear Toric (3 lentile)

79,90 lei
 

Total30 for Astigmatism (3 lentile)

120,90 lei
 
 

  Lentile de contact torice, cunoscute și sub numele de lentile de contact cilindrice


Lentilele de contact toracice sau cilindrice sunt soluția perfectă pentru cei care suferă de astigmatism. Pentru a înțelege ce este o lentilă de contact torică, este important să știți ce este astigmatismul.


Haideți să dedicăm câteva propoziții acestui subiect:
Astigmatismul este o eroare de refracție, adesea denumită în limba română "hipermetropie oculară" sau "strabism". De fapt, este a treia cea mai frecventă eroare de refracție, după miopie și hipermetropie.
Ceea ce este relevant pentru purtarea lentilelor de contact pentru astigmatici este faptul că lentilele lor nu au o suprafață sferică perfectă. Cauza și originea exactă a acestui lucru nu sunt încă cunoscute, dar ereditatea este cu siguranță un factor important. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că produsele tradiționale de lentile de contact curbate nu sunt potrivite pentru ei, motiv pentru care au fost dezvoltate lentile speciale pentru ei.

  Lentile de contact torice în loc de ochelari cilindrici


Pot persoanele care au astigmatism să poarte lentile? Răspunsul este în mod clar da, iar soluția pentru ei este așa-numita lentilă de contact torică, cunoscută și sub numele de lentilă de contact cilindrică. În comparație cu ochelarii cilindrici, lentilele de contact cilindrice au avantajul de a oferi purtătorului un câmp vizual mult mai larg. Pe lângă dioptrii, aceste lentile necesită, de asemenea, poziția și valoarea exactă a axei și a cilindrului. Astigmatismul minor nu trebuie încă corectat separat, deoarece lentila de contact nu se află strâns pe ochi și filmul lacrimal dintre cele două compensează neregulile. Cantitatea de corecție care poate fi obținută depinde de fiecare persoană în parte. Cu toate acestea, în cazul unor erori de refracție astigmatică mai severe, este necesar să se utilizeze lentile torice, care asigură stabilitate și o potrivire bună pentru purtător datorită părții inferioare mai groase.

  Din ce mărci să alegeți?
Lentilele de contact cilindrice nu înseamnă neapărat o cheltuială în plus în ceea ce privește prețul, iar mărcile disponibile sunt asemănătoare cu cele non-torice: Proclear, Acuvue, Air Optix, Avaira, Biofinity, Biomedics, Clariti, Dailies, lista poate continua, calitate garantată! Toate lentilele de contact le puteși găsi pe lentiledecontact.ro . Pe acest site puteți întâlni atât soluții pentru lentilele de contact cât și picături pentru ochi .

Cereți părerea oftalmologului dumneavoastră înainte de a comanda lentile de contact!