Filtrare
Preț (RON)
16,77 lei - 680,55 lei
Ce căutați?
În stoc?
Marca
Producător
Cantitate
TImp de utilizare după deschidere
Alte caracteristici

Lacrimi artificiale pentru lentile de contact dure

 

59produse
 

Picături de ochi pentru lentile de contact dure

Există diverse tipuri de picături de ochi, în funcție de simptomele prezentate - ochi uscați, ochi roșii, conjunctivită, alergii sau mâncărimi. Dacă prezentați unul dintre simptomele de mai sus, ar trebui să consultați mai întâi un doctor specialist.

Unul dintre motivele pentru care clienții noștri au achiziționat picături de ochi a fost senzația de ochi uscați din timpul purtării de lentile de contact. Nu toate picăturile de ochi pot fi folosite și în timpul purtării de lentile de contact și trebuie să consultați mereu prospectul înainte de a le folosi.

Există picături de ochi ce pot fi aplicate doar înainte punerii de lentile de contact pe ochi și după scoaterea lor. De asemenea, există picături de ochi ce sunt compatibile cu lentilele de contact și pot fi folosite pe parcursul zilei pentru a hidrata lentilele.

Lacrimile artificiale de pe piață se pot distinge în următoarele moduri:

 1. Subțiri, lacrimi apoase sau vâscoase. (Dezavantajul lacrimilor artificiale este faptul că acestea au un efect pentru o perioadă scurtă de timp și adesea trebuie sa fie folosite mai des pentru a obține efectul potrivit) Majoritatea picăturilor de ochi recomandate de Lentilecontact pentru "ochi foarte uscați" conțin acid hialuronic.
 2. Picături ce conțin promotori de protecție a celulelor sau de regenerare a celulelor. (De exemplu, substanțele nutritive, vitaminele, ingredientele active necesare reconstruirii stratului lipidic sau regenerarea corneei).
 3. Lacrimi ce pot fi folosit pentru lentilele de contact. (Numai picăturile oftalmice care conțin conservanți, care nu conțin uleiuri, fără conservanți sau cu durată scurtă de viață sunt adecvate pentru folosirea cu lentilele de contact. În general, fiecare producător va indica pe cutia produsului dacă poate fi folosit pentru utilizarea cu lentilele de contact.

Mai jos puteți găsi sfaturi generale de aplicare a picăturilor de ochi. Vă recomandăm de asemenea să citiți ambalajul și prospectul produsului ales de dumneavoastră înainte de îl folosi.

 1. Spălați-vă pe mâini cu săpun și apă;
 2. Deschideți sticla și asigurați-vă că picurătorul nu atinge nicio suprafață;
 3. Lăsați capul pe spate și trageți pleoapa inferioară în jos
 4. Aduceți picurătorul cât de mult puteți aproape de ochi, la fel, fără să atingeți nicio suprafață, sau ochiul
 5. Uitați-vă în sus și picurați o singură picătură în ochi, dând apoi drumul la pleoapa inferioară. Dacă aveți dificultăți prin această metodă, puteți să țineți capul pe o parte cu ochii închiși, să puneți o picătură în colțul interior al ochiului, iar apoi să deschideți ușor ochiul, iar picătura ar trebui să cadă direct în ochi;
 6. Apăsați cu un deget în colțul interior al ochiului;
 7. Ștergeți cu un șervețel orice exces;
 8. Dacă trebuie să aplicați mai mult de o picătură, trebuie să așteptați 5 minute între aplicări;
 9. Închideți sticla și păstrați respectând instrucțiunile produsului;
 10. Spălați-vă pe mâini.