Artelac Rebalance (10 ml)
Artelac Rebalance (10 ml)
 49,90 lei
Artelac Rebalance (10 ml)
Artelac Rebalance (10 ml)

Artelac Rebalance (10 ml)

 49,90 lei
Compară
 • 100% Produse originale
 • 100% garanția prețului
 • Transport gratuit
 • Retur în 14 zile
Metodă de livrare Cost livrare
FAN Courier 15 lei (gratis peste 149 de lei)
Internațional - Poștă sau UPS Detalii la checkout
Info produs
Marca
Producător
Cantitate
10 ml
TImp de utilizare după deschidere
2 luni
Tip produs
Lacrimi artificiale
Acid hialuronic %
0.15%
Grupă conservanți
Rapid biodegradabil
Denumire conservanți
Oxyd® (se descompune în oxigen, apă și sare)
Ingredient activ
PEG400 (polietilenglicol)
Alte caracteristici
Cu acid hialuronic
EAN
4030571004875
Acid hialuronic
Da
Lubrifiant
Hialuronat de sodiu, PEG8000
Conținut de vitamine
B12
Numar articol
ART_REB_10_ML
Descriere

Picături pentru ochi Artelac® Rebalance (10 ml)

Manual de utilizare / Prospect

Vă rugăm să citiți cu atenție instrucțiunile de utilizare - conțin informații importante despre utilizarea produsului.

Dacă aveți orice întrebări, adresați-vă farmacistului, medicului dumneavoastră, oftalmologului sau contactați-ne.

BAUSCH+LOMB
Artelac® Rebalance

0,15% hialuronat de sodiu, 0,5% polietilenglicol 8000 (PEG 8000) și electroliți esențiali.

Utilizare prevăzută: Hidratarea ochilor și hidratarea lentilelor de contact permanente

Ce este Artelac® Rebalance?

Artelac® Rebalance este o soluție de picături pentru ochi limpede și roz, care conține 0,15% hialuronat de sodiu, 0,5% polietilen glicol 8000 (PEG 8000), clorură de potasiu, clorură de calciu, clorură de magneziu, clorură de sodiu, vitamina B12, apă pentru injectare, acid boric și Oxyd (un conservant blând care se transformă în apă, oxigen și sare pe suprafața ochiului).

Se poate utiliza timp de 2 luni după deschidere.

Cum se utilizează Artelac® Rebalance?

Artelac® Rebalance este o soluție de picături pentru ochi destinată ameliorării și calmării simptomelor de ochi uscat.

Artelac® Rebalance este compatibil cu toate tipurile de lentile de contact moi și rigide și îmbunătățește confortul purtării lentilelor de contact pe tot parcursul zilei.

Când trebuie utilizat Artelac® Rebalance?

Artelac® Rebalance a fost conceput pentru a rămâne pe suprafața ochiului și pentru a furniza hidratare de lungă durată a ochilor uscați prin înlocuirea lichidului lacrimal natural cu elemente esențiale. Este un produs ideal pentru oricine suferă de o varietate de simptome de ochi uscat, cum ar fi oboseala oculară, stresul ocular, senzația de arsură și/sau lacrimarea excesivă a ochilor.

Ochiul uscat poate fi cauzat de următorii factori:

 • Factori externi, cum ar fi utilizarea extensivă a computerului, aerul condiționat, fumul de țigară, condițiile exterioare vântoase și purtarea lentilelor de contact.
 • Alți factori, cum ar fi anumite medicamente (cum ar fi pastilele contraceptive, antihistaminicele, beta-blocantele, antispasticele și diureticele) sau anumite boli care contribuie la apariția ochilor uscați.

Cât de des și cât timp trebuie utilizat Artelac® Rebalance?

Administrați 3-5 picături de Artelac® Rebalance în ochi de 3-5 ori pe zi sau mai des, la nevoie. Artelac® Rebalance poate fi utilizat zilnic, de câte ori este necesar.

Cum se utilizează Artelac® Rebalance?

Spălați-vă pe mâini înainte de utilizare.

 1. Înainte de fiecare utilizare, îndepărtați capacul de protecție de pe vârful sticlei. Asigurați-vă că vârful sticlei nu intră în contact cu degetul dumneavoastră.
 2. Înclinați ușor capul înapoi și, cu un deget liber, trageți ușor pleoapa inferioară și țineți sticla verticală deasupra ochiului, cu vârful îndreptat în jos. Apoi apăsați ușor sticla pentru a elibera o picătură. Evitați ca vârful sticlei să intre în contact cu ochiul sau cu degetele pentru a preveni contaminarea soluției.
 3. După fiecare utilizare, înlocuiți capacul.

Când nu trebuie utilizat Artelac® Rebalance?

Nu utilizați acest produs dacă sunteți hipersensibil la oricare dintre ingredientele sale.

Informații importante despre utilizarea Artelac® Rebalance

 • Reacțiile locale de hipersensibilitate au fost raportate foarte rar. În aceste cazuri, tratamentul trebuie întrerupt.
 • Nu atingeți suprafața ochiului cu vârful sticlei pentru a evita deteriorarea sau contaminarea soluției.
 • Așteptați aproximativ 15 minute înainte de a utiliza alt produs oftalmologic.
 • Nu utilizați după data de expirare.
 • Nu utilizați dacă ambalajul sau sticla sunt deteriorate.
 • Aruncăți Artelac Rebalance după 2 luni de la prima deschidere.

Stocarea Artelac® Rebalance: Depozitați la o temperatură cuprinsă între +2 °C și +25 °C și feriți de lumină!

®/™ sunt mărci înregistrate ale Blauch & Lomb Incorporated sau a filialelor sale
© Bausch & Lomb Incorporated Artelac Rebalance®, Noiembrie 2017

Distribuitor:
Bausch & Lomb UK Ltd.,
106 London Road,
Kingston upon Thames, KT2 6TN

Artelac® Rebalance conține componente cheie găsite în ochi și în lacrimi. Acestea includ hialuronat de sodiu, care se leagă de apă, nutrienți și ioni purificați (cum ar fi potasiul, magneziul, sodiul și calciul) la suprafața ochiului pentru hidratare și ameliorarea simptomelor. Artelac® Rebalance conține, de asemenea, un agent umectant adăugat, care prelungește durata de hidratare.

Cui se recomandă?

Odată cu înaintarea în vârstă, producția de lacrimi scade, iar pleoapele cad pentru a compensa și a reduce evaporarea lacrimilor. Schimbările hormonale asociate menopauzei, anumite boli (cum ar fi diabetul zaharat) și anumite medicamente (cum ar fi sedativele, contraceptivele) pot, de asemenea, provoca ochi uscat.

De ce?

Pentru ochii uscați cronici, senzația de corp străin, fotofobia, greutatea pleoapelor și roșeața ochilor pot fi extrem de neplăcute. Deși cauzele pot fi dificil de modificat, există soluții pentru ameliorarea simptomelor! Artelac® Rebalance este cel mai potrivit pentru ameliorarea simptomelor de ochi uscat provocate de lipsa cronică de lacrimi și pentru a calma ochii.

Beneficiile produsului

Artelac Rebalance este cel mai potrivit pentru ameliorarea simptomelor de ochi uscat provocate de lipsa cronică de lacrimi și pentru a calma ochii. Lipsa cronică de lacrimi poate fi cauzată de o varietate de factori, cum ar fi inflamația și disfuncția glandelor lacrimale, problemele cu pleoapele și disfuncțiile de percepție și/sau producție a lacrimilor de calitate scăzută.

Când unul sau mai mulți dintre acești factori pun în pericol producția de lacrimi, echilibrul filmului lacrimal este perturbat, iar aceasta poate duce la o serie de simptome și plângeri neplăcute: inflamația suprafeței ochiului, roșeața, senzația de arsură în ochi, uscăciune, fotofobie, senzație de oboseală, senzație de nisip și durere, care, fără tratament, pot duce la inflamații și leziuni ale corneei. Anumite medicamente (cum ar fi contraceptivele, antihistaminicele, beta-blocantele, antispasticele, diureticele), anumite boli și conservanții prezenți în anumite picături oftalmice (cum ar fi clorura de benzalconiu, tiosal) pot juca, de asemenea, un rol important în dezvoltarea ochilor uscați și a leziunilor corneene.

Datorită naturii complexe a tulburării producției de lacrimi, opțiunile de tratament sunt limitate; totuși, Artelac Rebalance a fost conceput cu o gamă largă de ingrediente pentru a reduce simptomele ochilor uscați pe termen lung. Acesta înlocuiește filmul lacrimal natural și componentele sale esențiale, asigurând funcționarea corectă a acestuia. Artelac Rebalance ajută la oprirea ciclului de evenimente care conduc la simptomele ochilor uscați, hidratează ochiul și îl protejează.

Artelac® Rebalance ajută la oprirea ciclului de evenimente care conduc la simptomele ochilor uscați, hidratează ochiul și îl protejează. Conține un conservant blând (Oxyd®), care se transformă în componentele naturale ale lacrimilor (oxigen, apă și sare) atunci când ajunge pe suprafața ochiului. Artelac® Rebalance este ușor de utilizat, bine tolerat și poate fi utilizat cu ușurință chiar și cu lentile de contact.

Boli:

Ochi uscat cronic: Acesta poate fi cauzat de inflamația și disfuncția glandelor lacrimale, precum și de problemele cu pleoapele și tulburările de percepție.

Modificări hormonale: La femei, scăderea nivelului de androgeni în timpul menopauzei crește riscul de ochi uscat legat de vârstă.

Afecțiuni reumatologice: De exemplu, artrita reumatoidă, gută.

Alte probleme de sănătate: Diabet, afecțiuni alergice, eczeme, pterigiu, afecțiuni infecțioase.

Intervenții chirurgicale oculare: Pentru a ușura recuperarea după intervenții chirurgicale, poate fi necesară ameliorarea simptomelor ochilor uscați pe termen lung.

Produse similare