Categorii
Categorii
Soluție plată
Detalii produs


Artelac Rebalance (10 ml)

39,90 RON
35,90 RON
-10%
Artelac Rebalance (10 ml)
Informații referitoare la disponibilitatea produsului vor fi afișate după selectarea parametrilor.


FAN

2-5 zile
10RON (gratis peste 100RON)

Plata la livrare


Posibilitatea de plată la livrare

Produs NOU! Artelac Rebalance sunt picături de ochi pentru ochi uscați ce conțin acid hialuronic și pot fi folosite cu orice tip de lentile de contact.

Caracteristici lacrimi artificiale Artelac Rebalance

 • Artelac® Rebalance, picături de ochi (10 ml)

  Artelac® Rebalance are ingrediente cheie, precum hialuronatul de sodiu, care leagă apa, nutrienții și ionii purificați (cum ar fi potasiu, magneziu, sodiu și calciu) de suprafața ochiului pentru a hidrata și a ameliora simptomele. Artelac® Rebalance conține, de asemenea, un agent hidratant care prelungește durata hidratării.

   

  Recomandate persoanelor a căror stil de viață include:

  • Perioade lungi de concentrare;
  • Lucru în fața unui monitor sau în medii cu iluminat fluorescent puternic;
  • Medii cu umiditate scăzută;
  • Persoane ce zboară frecvent.

  Pentru cine sunt recomandate aceste picături?

  Picăturile Artelac Rebalance sunt potrivite persoanelor cu ochi uscați, ce pot apărea la vârste înaintate, când producția de lacrimi este redusă. De asemenea, în cazul modificărilor hormonale asociate menopauzei, al diabetelui sau a utilizării anumitor medicamente, poate apărea uscăciunea ochilor și este recomandată folosirea picăturilor.

   

  Caracteristici și beneficii Artelac Rebalance

  Lacrimirile artificiale ajută la hidratarea ochilor uscați, la îndepărtarea senzației de corp străin și a roșeții. Artelac Rebalance pot fi folosite și la calmarea ochilor în cazul unor inflamații sau al disfuncției glandelor ce produc lacrimile.

  Dacă unul sau mai mulți dintre acești factori pun în pericol producerea de lacrimi, filmul lacrimal poate fi dezechilibrat și poate duce la o serie de plângeri și simptome incomode: inflamație superficială, roșeață, senzație de arsură în ochi, uscăciune, fotosensibilitate, oboseală, nisip ochi și durere, precum și la inflamații suplimentare sau leziuni ale corneei. Anumite medicamente (cum ar fi contraceptive, antihistaminice, beta-blocante, anticonvulsivante, diuretice), anumite boli și conservanți în anumite picături de ochi (cum ar fi clorura de benzalconiu, tiomersal) pot juca, de asemenea, un rol important în dezvoltarea ochilor uscați și a leziunilor corneene.

  Datorită naturii complexe a tulburării de producție a lacrimilor, sunt disponibile doar opțiuni limitate de tratament; cu toate acestea, ingredientele versatile ale reechilibrării ArtelacArtelac Rebalance au fost formulate pentru a ameliora permanent simptomele ochiului uscat. Suplimentează filmul lacrimal natural și componentele sale esențiale pentru a asigura funcționarea corectă a acestuia. Lacrimile artificiale ajută la oprirea unei serii de evenimente care duc la simptome ale ochilor uscați, hidratează ochiul și îi protejează suprafața.

  Artelac Rebalance® ajută la oprirea unei serii de evenimente care duc la simptome ale ochilor uscați, la hidratarea ochilor și la protejarea suprafeței. Conține un conservant blând (Oxyd®) care, la contactul cu suprafața ochiului, este degradat în componentele naturale ale lacrimii (oxigen, apă și sare). Picăturile sun ușor de utilizat, bine tolerate, chiar și cu lentile de contact.

   

  INGREDIENTE

  Artelac® Rebalance este o soluție transparentă de picături roz care conține 0,15% hialuronat de sodiu, 0,5% polietilen gliconă 8000 (PEG 8000), clorură de potasiu, clorură de calciu, clorură de magneziu, clorură de sodiu, B12- Vitamina A, apă pentru injecții, acid boric și Oxyd (un conservant blând care este transformat în apă, oxigen și sare de pe suprafața ochiului).

   

  INDICAȚII

  Picăturile Artelac® Rebalance sunt utilizate pentru ameliorarea și calmarea simptomelor persistente ale ochilor uscați.
  Artelac® Rebalance sunt compatibile cu toate tipurile de lentile de contact moi și rigide în timpul purtării și îmbunătățesc confortul pe tot parcursul zilei.

  Lacrimile artificiale Artelac Rebalance sunt formulate pentru a rămâne la suprafața ochiului și asigură o hidratare de lungă durată pentru toate simptomele ochilor uscați prin adăugarea unor ingredientelor esențiale. Produs ideal pentru oricine cu ochi obosiți, stresați sau iritați.

   

  CONTRAINDICAȚII

  Nu folosiți acest produs dacă sunteți hipersensibil la oricare dintre ingrediente

   

  UTILIZARE

  Aplicați 1 picătură de Artelac® Rebalance pe ochi de 3-5 ori pe zi, mai des dacă este nevoie. Artelac® Rebalance pot fi utilizate în fiecare zi de câte ori este nevoie.

  Spălați-vă mâinile înainte de a utiliza acest produs.
  1. Înainte de fiecare utilizare, scoateți capacul de protecție de la capătul flaconului. Asigurați-vă că vârful flaconului nu atinge degetul.
  2. Înclinați-vă ușor capul înapoi și coborâți ușor pleoapa inferioară cu mâna liberă și țineți flaconul vertical deasupra ochilor cu picurătorul orientat în jos. Apoi, apăsați ușor sticla pentru a elibera o picătură.
  Evitați contactul cu ochii sau cu degetele de pe partea superioară a flaconului pentru a preveni eventualele contaminări ale soluției.
  3. Închideți capacul după fiecare utilizare.

   

  AVERTISMENTE

  Este foarte important să urmați sfaturile unui specialist și instrucțiunile de utilizare! Dacă aveți dureri oculare persistente, modificări de acuitate vizuală, roșeață sau iritare a ochilor, opriți utilizarea produsului și consultați medicul înainte ca afecțiunea să se înrăutățească.

   

  PRECAUȚII

  Pentru a preveni contaminarea, nu atingeți niciodată picurătorul flaconului pe nicio suprafață;
  Îndepărtați lentilele de contact înainte de utilizare;
  Închideți bine capacul după utilizare;
  A nu se lăsa la îndemâna copiilor;
  Solicitați asistență medicală dacă înghițiți;
  Păstrați la temperatura camerei;
  Păstrați sticla bine închisă când nu folosiți;
  Utilizați produsul în termenul de expirare declarat;
  Aruncați orice soluție rămasă la 2 luni de la deschidere;
  Nu folosiți produsul dacă sigiliul de siguranță este deteriorate, lipsește sau capacul este deteriorat;

 • Producător
  Bausch + Lomb
  Brand
  Artelac
  Tip
  Pentru ochi uscați, Utilizate cu lentile de contact, Utilizate cu lentile de contact dure (RGP), Cu acid hialuronic, Cu efect regenerativ, Cu efect antialergic
  Cantitate
  10 ml
  Conservant
  Oxyd&nbsp
  Informații stoc
  În stoc
  Codul produsului
  ART_REB_10_ML