Filtru
Material ramă
Lățime ramă
-
115 mm - 131 mm
Lățime lentilă
-
47 mm - 58 mm
Punte nazală
-
15 mm - 22 mm
Lungime braț
-
140 mm - 145 mm
Înălțime lentilă
-
39 mm - 47 mm
Formă ramă

Ochelarii Ray-Ban: povestea unui clasic atemporal

Ramele Ray-Ban sunt creația companiei de optică Bausch + Lomb, care a creat brandul în anii 1930 și de atunci a devenit un succes global. Primii ochelari de soare Ray-Ban au fost comandați de US Air Force și au fost făcuți pentru piloți. Solicitarea a fost de a dezvolta o pereche specială de ochelari de soare, care a dus în cele din urmă la Ray-Ban Aviator, o pereche de ochelari de soare Ray-Ban aviator cu lentile verzi.

În 1952, au fost creați și iconicii ochelari de soare Ray-Ban Wayfarer, care au devenit în scurt timp preferații vedetelor de la Hollywood, precum Audrey Hepburn, Marilyn Monroe, Jack Nicholson și James Dean. Apoi, în anii 1980, unul dintre cele mai importante modele a fost Ray-Ban Clubmaster, o reimaginare a ramei Browline de la sfârșitul anilor 1940, cu o notă de relaxare, un design neobișnuit și o formă cu adevărat distinctivă a lentilelor. De asemenea, merită menționat un alt clasic, rama hexagonală Ray-Ban, un model hexagonal cu o formă metalică foarte îngustă.

Doamnele pot răsfoi gama de rame Ray Ban pentru femei, în timp ce bărbații pot alege dintre piesele elegante din colecția de rame Ray Ban pentru bărbați. De asemenea, este populară și colecția de rame Ray Ban pentru copii, ceea ce înseamnă că întreaga familie poate purta brandul iconic. Explorați colecția de aproape 1000 de rame Ray-Ban de pe pagina noastră online Lentilecontact.ro

 

 

Ochelari de soare Ray-Ban

Ray-Ban produce de zeci de ani modele de ochelari de soare emblematice și la modă, recunoscute la nivel mondial, și se pare că nu intenționează să dispară prea curând din conștiința publică. Cu toate acestea, modelele Aviator, Wayfarer și chiar Clubmaster menționate mai sus au fost doar începutul. În ultimele decenii, au oferit lumii o serie de modele uimitoare, cum ar fi Ray-Ban Erika sau Ray-Ban Justin, care au devenit preferatele generațiilor tinere.

 

 

Ochelari Ray-Ban - mărci mondiale la prețuri mici, o selecție largă

Toată lumea poate găsi o pereche de ochelari Ray-Ban de calitate care să se potrivească personalității lor, astfel încât, pe lângă faptul că vi se garantează cel mai mic preț pentru ramele de ochelari Ray-Ban, puteți economisi timp. Iar dacă doriți să încercați ramele pe care le-ați ales, puteți face acest lucru cu ușurință, deoarece ramele Ray-Ban care sunt pentru totdeauna rame Ray-Ban sunt, de asemenea, disponibile în format online și puteți să vedeți care ramă este perfectă pentru forma feței dumneavoastră. Încerca-ți acum o pereche de ochelari pe site-ul nostru Lentilecontact.ro.

Este important să menționăm că opticienii noștri vând doar produse originale și garantăm autenticitatea produselor noastre. Ochelarii dvs. sunt realizați de opticienii noștri calificați și experimentați, care se preocupă să vă ofere produse de cea mai bună calitate.

 

 

Videoclipuri campanie ochelari Ray-Ban