Filtru
Material ramă
Lățime ramă
-
121 mm - 131 mm
Lățime lentilă
-
50 mm - 57 mm
Punte nazală
-
16 mm - 21 mm
Lungime braț
-
136 mm - 145 mm
Înălțime lentilă
-
34 mm - 46 mm
Formă ramă

Ochelari Oakley - calitate înaltă, gamă variată

Alegeți dintr-o gamă largă de rame dioptrice și non-dioptrice Oakley pentru a vă potrivi stilului dumneavoastră. Ochelarii Oakley oferă purtătorului un avantaj competitiv în toate aspectele vieții, fie că este vorba de sport sau de viața de zi cu zi. Alegeți din gama de optică sportivă Oakley pentru ciclism, schi sau simțiți-vă încrezători în ochelarii de modă Oakley fără dioptrii. Oferim rame Oakley pentru copii, rame Oakley pentru bărbați și rame Oakley pentru femei, astfel încât fiecare membru al familiei își poate găsi propriul model. În ceea ce privește formele de rame, avem rame rotunde, rame fluture, rame pisică, rame aviator și rame pătrate.

Oakley este o companie americană de ochelari premium, îmbrăcăminte și accesorii sportive fondată de Jim Jannard în 1975 cu 300 de dolari în buzunar. Inițial, compania a vândut doar ochelari de protecție pentru motociclete, dar în timp s-a extins și la alte produse sportive, cum ar fi ochelari de snowboard și ochelari de schi. În 1999, Oakley a decis să se extindă de la echipamente sportive la ochelari de modă. De atunci, producătorul a devenit unul dintre cele mai renumite branduri din lume. Ei vând o mulțime de produse de calitate excepțională și populare în întreaga lume. Printre exemplele de ochelari se numără Oakley Holbrook, Oakley Fuel Cell, Oakley Plank 2.0, Oakley Airdrop, Oakley Bevel, Oakley Centerboard și Oakley Turbine Rotor. Cea mai mare parte a gamei noastre de optice este disponibilă în tipuri de produse din metal și plastic.

 

Ochelari de soare Oakley - pentru iubitorii de sport și mișcare

Colecțiile de ochelari de soare ale producătorului sunt, de asemenea, renumite pentru calitatea și confortul lor ridicat. Lentilele din rame oferă o protecție de 100% împotriva razelor UV dăunătoare și a așa-numitei lumini albastre emise de dispozitivele electronice. De asemenea, nu se aburesc, ceea ce face ca ochelarii de soare Oakley originali să fie alegerea perfectă pentru sport sau pentru munca în aer liber. Pe lângă colecțiile populare de ochelari de soare Oakley pentru bărbați, doamnele vor găsi, desigur, modele mai feminine care să se potrivească gusturilor lor în colecția de ochelari de soare pentru femei.

Gama noastră de ochelari optici include multe modele unice, inclusiv cele mai populare Oakley Gascan, Oakley Sylas, Oakley Straightlink, Oakley Gibston, Oakley Fuel Cell, Oakley Sutro, Oakley Turbine, Oakley Batwolf, Oakley Monster Dog și Oakley Holbrook.

 

 

Ochelari Oakley la prețuri accesibile

În timp ce ramele și lentilele Oakley nu fac parte din categoria ramei ieftine, ele reprezintă un produs cu un raport calitate-preț excelent, motiv pentru care atât de mulți oameni aleg și se dedică acestei mărci. Este deosebit de bine să cumpărați articolul ales online, deoarece puteți cumpăra în cele mai bune condiții în magazinul nostru online. Astfel, atunci când comandați online, vă garantăm cele mai bune prețuri, o garanție de 30 de zile pentru returnarea banilor și livrare gratuită pentru comenzi mai mari. Accesați site-ul nostru Lentilecontact.ro chiar acum.

Bineînțeles, opticienii noștri vând numai produse autentice și garantăm autenticitatea produselor noastre. Magazinul nostru online oferă una dintre cele mai mari game de lentile de contact, ochelari, ochelari de soare și ochelari de monitorizare din țară. Ochelarii dvs. sunt realizați de opticienii noștri calificați și experimentați, cărora le pasă să primiți produse de cea mai bună calitate. 

Motto-ul nostru este calitatea și fiabilitatea! Nu ezitați să vă comandați modelul preferat și să descoperiți confortul și calitatea ochelarilor Oakley! Dacă preferați să răsfoiți în continuare gama noastră de ochelari dioptrii ieftini, aruncați o privire la selecția noastră completă de ochelari pe Lentilecontact.ro.

 

 

Ochelari Oakley campanie video