Nu există acest produs în magazin

Tipul căutării

Unde să caute

Categorii

Preț

RON
-
RON

Giorgio Armani - designerul de modă italian

Giorgio Armani este unul dintre cei mai de succes și mai căutați creatori de modă italieni din lume. A creat marca de îmbrăcăminte pentru bărbați Giorgio Armani în anii 1970, urmată la scurt timp de îmbrăcăminte pentru femei și copii. Curând, talentatul designer italian a pătruns și pe piața accesoriilor, creând lenjerie intimă, costume de baie, bijuterii și, nu în ultimul rând, ochelari de soare și ochelari de vedere Armani.

Emporio Armani - brandul tineresc

După succesul brandului Armani, Giorgio a simțit nevoia de a se adresa generațiilor mai tinere și a creat sub-brandul Emporio Armani, care combină stilul elegant și sportiv cu un simț al vieții tineresc. Marca italiană mai nouă este, bineînțeles, de aceeași calitate și standarde înalte ca și marca principală, fie că este vorba de îmbrăcăminte sau de accesorii. Împreună, mărcile reprezintă stilul italian.

 

 

Ochelari Emporio Armani

Brandul Emporio Armani are o colecție exclusivistă de ochelari atât pentru femei, cât și pentru bărbați, cu un model perfect pentru fiecare.

 

 

Rama italiană Emporio Armani este realizată în spiritul tinereții. Colecția include rame rotunde, rame pătrate, rame ovale și forme pantografiate. Puteți alege între rame metalice și rame din plastic.

 

 

 

Materialul ramei Emporio Armani reprezintă întotdeauna calitate, fie că este vorba de plastic sau metal. Ochelarii sunt realizați cu cea mai recentă tehnologie.

 

 

Materialul ramei, culoarea ramei și tipul de ramă pot fi selectate cu ușurință cu ajutorul filtrelor. Toate informațiile utile sunt incluse în descrierile produselor.

 

 

 

În ceea ce privește culoarea ramei, puteți alege între modelele albastru, gri, negru, argintiu. De asemenea, puteți căuta în funcție de tipul de cadru pentru a găsi o gamă largă de forme. Cu ajutorul funcției de filtrare, oricine poate găsi cea mai potrivită piesă din gama largă de rame.

 

 

 

Forma și tipul de ramă sunt, de asemenea, un aspect important de luat în considerare la cumpărare. 

 

 

Ochelari Emporio Armani, Giorgio Armani și Armani Exchange

Pe lângă colecția Emporio Armani, puteți alege și din alte colecții exclusive de ochelari Giorgio Armani și Armani Exchange ale designerului italian pentru a găsi cele mai bune produse pentru dvs. Magazinul nostru online oferă cea mai largă gamă de ochelari Armani originali.

 

Ochelari Emporio Armani, cu livrare gratuită

Cumpărați ochelarii Emporio Armani preferați cu transport rapid și chiar gratuit. Livrarea gratuită este disponibilă pentru comenzile de peste 100 de lei.. Prețurile ramei de ochelari Emporio Armani din magazinul nostru online pot fi cu 30-80% mai ieftine decât prețurile din magazin. Informațiile actuale privind taxele de livrare pot fi găsite pe pagina de livrare și plată a magazinului online Lentilecontact.ro. (Taxele de livrare pot fi modificate fără notificare prealabilă). Înregistrați-vă în magazinul nostru online prin simpla introducere a unei adrese de e-mail și a unei parole.

 

 

Ochelari de soare Emporio Armani

Piesele din colecția de ochelari de soare Armani sunt concepute pentru a se potrivi tuturor formelor faciale, astfel încât nu este nevoie să alegeți între confort și estetică.

 

 

 

Alegeți din colecțiile exclusive de ochelari de soare Emporio Armani pentru femei și bărbați. Fiecare piesă este curată și liberă, iar eleganța lor atemporală constă în sobrietatea lor discretă. Comandați ochelarii de soare Emporio Armani online, simplu și sigur.

 

 

Ochelari de soare Emporio Armani de vânzare

Vindem numai produse originale și garantăm autenticitatea produselor noastre. Alegeți din gama noastră excepțională de ochelari de soare pentru bărbați, femei și copii la prețuri cu până la 30-80% mai mici decât prețurile de vânzare cu amănuntul.

 

 

 

Ochelari Emporio Glasses-Monitor

Ochelarii pentru monitoare - cunoscuți și sub numele de ochelari de calculator, ochelari cu filtru pentru monitor sau ochelari cu filtru de lumină albastră - nu sunt ochelari obișnuiți.

 

Ceea ce îi face speciali este faptul că este vorba de o pereche de ochelari cu zero sau zero dioptrii, cu filtru de lumină albastră, pentru persoanele care nu au nevoie de corecție a vederii, dar care sunt obligate să petreacă ore lungi în fața unui computer din cauza serviciului lor. Aceasta provoacă vedere încețoșată, durere, usturime și arsură.

 

Cu toate acestea, ochelarii pentru monitoare nu sunt utili doar pentru o utilizare zilnică sporită a calculatorului, televizoarele, tabletele și smartphone-urile emit, de asemenea, cantități mari de lumină albastră dăunătoare, de care ochelarii pentru monitoare sau ochelarii cu filtru de lumină albastră pot, de asemenea, să îi protejeze pe cei care petrec mult timp în fața unui monitor și sunt, prin urmare, expuși la lumină albastră dăunătoare.

 

Lentilele acoperite cu filtru de lumină albastră sunt disponibile pentru orice ramă Emporio Armani pentru bărbați sau femei.