Filtrare

Ochelari de soare Swarovski

 

Swarovski - Cristal și Pietre Strălucitoare

Swarovski este un producător de sticlă austriac cu sediul în Wattens, Austria, și activează ca o afacere de familie încă de la înființarea sa de către Daniel Swarovski în 1895.

Swarovski

Compania este împărțită în trei industrii principale: Swarovski Crystal Business, care produce în principal articole de sticlă de cristal, bijuterii și accesorii; Swarovski Optik, care fabrică instrumente optice cum ar fi telescoapele, lunetele și binoclurile; și Tyrolit.

Ochelari de Soare pentru Femei Swarovski

Fiecare piesă din colecția de ochelari de soare pentru femei Swarovski emană o apariție elegantă și stilată. Printre piesele de ochelari de soare Swarovski, poți găsi culori precum negru, maro, mov, roz, gri, argintiu, albastru, verde, portocaliu, sau chiar albastru.

Ochelari de soare Swarovski

Culoarea lentilelor ochelarilor de soare poate varia de asemenea. Există mai multe combinații disponibile pentru ochelarii de soare. Atunci când selectezi produsul perfect, o ramă neagră de ochelari de soare se potrivește bine cu lentilele negre, maro, gri sau verzi.

Ochelari de soare Swarovski mov

Producătorul folosește adesea nuanțe de mov pentru ochelarii de soare, atât pentru rama, cât și pentru lentilă. Pietrele strălucitoare sunt, de asemenea, un element decorativ în ochelarii de soare. Ochelarii de soare cu pietre strălucitoare au stabilit o tendință de stil.

Ochelari de soare Swarovski mov

Rame de Ochelari de Vedere pentru Femei Swarovski și Rame de Ochelari de Vedere cu Pietre Strălucitoare Swarovski

Ramele maro, negre și verzi pot fi de asemenea găsite printre produsele de rame de ochelari de vedere pentru femei Swarovski. Ramele de ochelari de vedere cu pietre strălucitoare Swarovski sunt elemente decorative iconice specifice mărcii. O ramă de ochelari de vedere Swarovski este o alegere perfectă pentru orice ocazie.

Rame de ochelari de vedere cu pietre strălucitoare Swarovski

Răsfoiește gama de produse de ochelari de vedere pentru femei Swarovski prezentate și găsește piesa care ți se potrivește cel mai bine.

Ochelari de Soare Swarovski - Ce Formă de Rame să Alegi?

Când iei în considerare forma potrivită a ramelor pentru ochelarii de soare Swarovski, merită să te gândești la scopul pentru care vrei să îi folosești. Pentru utilizarea zilnică, poți alege între forme mai mici, clasice sau chiar ochelari de soare extrem de mari.

Este important să alegi o ramă care să fie cea mai confortabilă pentru tine și să se potrivească bine pe fața ta. Este recomandabil să alegi dimensiuni de ochelari de soare care să acopere cât mai multe zone în jurul ochilor tăi.

Ochelari de Soare Swarovski - Lentilă Polarizată

Lentila din ochelarii de soare polarizați originali Swarovski polarizați filtrează razele de lumină orbitoare care vin orizontal, precum lumina reflectată de la apă, pământ și diverse suprafețe, reducând strălucirea, oferind astfel o experiență vizuală mult mai bună. Produsele polarizate pot fi o alegere excelentă pentru sporturi, conducere și plimbări.

Lentilă polarizată pentru ochelari de soare Swarovski

Există, de asemenea, mai multe opțiuni pentru culoarea lentilelor polarizate.

Materialul lentilei polarizate este o combinație de material transparent de nitroceluloză foarte subțire, asemănător cu un film, "plantat" cu cristale microscopice și alte substanțe chimice pe bază de sulfat. Ochelarii de soare cu material polarizat permit doar trecerea razelor de lumină orientate vertical. Cu alte cuvinte, lumina orbitoare reflectată de suprafețe și limite de materiale diverse nu trece prin lentilă.

Promovare Ochelari de Soare Swarovski

Alege din selecția noastră excepțională de ochelari de soare pentru femei, bărbați și copii.

Opticianul nostru vinde doar produse autentice, iar noi garantăm natural autenticitatea produselor. Este important să cumperi doar de la surse fiabile, ușor de urmărit.

Ochelari de Soare Swarovski în Gama LentileContact

În magazinul nostru online poți alege din numeroși ochelari de soare pentru femei, ochelari de vedere pentru femei, ochelari de vedere pentru bărbați, și ochelari de soare pentru bărbați.