Filtru
Material ramă
Lățime ramă
-
116 mm - 147 mm
Lățime lentilă
-
47 mm - 141 mm
Punte nazală
-
9 mm - 24 mm
Lungime braț
-
120 mm - 160 mm
Înălțime lentilă
-
31 mm - 60 mm
Formă ramă
970 produse  

Produse originale

14 zile drept de retur

          Ray-Ban: Stil peste generații

   Ramele de ochelari de vedere și ochelarii de soare Ray-Ban sunt clasici atemporali creați de compania de optică Bausch + Lomb în anii 1930. Primii ochelari de soare Ray-Ban au fost comandați de US Air Force și au fost făcuți pentru piloți. Sarcina a fost de a dezvolta o pereche specială de ochelari de soare care, în cele din urmă, va duce la Ray-Ban Aviator, o pereche de ochelari de soare Ray-Ban de aviator cu lentile verzi.

   Mai târziu, în 1952, au fost creați ochelarii de soare Ray-Ban Wayfarer, care au devenit rapid favoriții vedetelor de la Hollywood, precum Audrey Hepburn, Marilyn Monroe, Jack Nicholson și James Dean. Unul dintre cele mai importante momente ale anilor 1980 a fost reimaginarea modelului Ray-Ban Clubmaster, care a reimaginat stilul ramei Browline de la sfârșitul anilor 1940, cu o anumită lejeritate, un design neobișnuit și o formă de lentilă cu adevărat distinctivă. De asemenea, merită menționat un alt clasic, rama hexagonală Ray-Ban, o ramă hexagonală cu o formă metalică foarte îngustă.

          Ochelari de soare Ray-Ban

   Doamnele pot răsfoi gama de ochelari de soare Ray Ban pentru femei, în timp ce bărbații pot alege dintre piesele elegante din colecția de ochelari de soare Ray Ban pentru bărbați. De asemenea, sunt populare ochelarii de soare Ray-Ban pentru copii, care permit întregii familii să poarte produsele emblematice ale mărcii. Explorați colecția noastră de opticieni de aproape 1.500 de ochelari de soare Ray-Ban și găsiți modelul original de ochelari de soare Ray-Ban potrivit pentru dumneavoastră. Dacă vă gândiți să cumpărați ochelari de soare cu dioptrii, opticienii noștri din Budapesta vă pot oferi asistență completă.

          De ce lentile polarizate pentru ochelari de soare?

   Mulți ochelari de soare Ray-Ban au lentile polarizate care filtrează strălucirea razelor orizontale de lumină, cum ar fi lumina care se reflectă pe apă, pe uscat și pe diverse suprafețe. De asemenea, acestea reduc strălucirea, oferindu-ne o experiență vizuală mult mai bună. De asemenea, acestea pot fi o alegere excelentă atunci când faceți sport, conduceți, mergeți pe jos sau pescuiți, de exemplu.

          Tot ce ați vrut să știți despre ochelarii de soare Ray-Ban