Filtrare
Preț (RON)
68,77 lei - 856,57 lei
Colecție
În stoc?
Marca
Mărime
Lațime lentilă
37 - 131
Material ramă
Formă ramă
Culoare ramă
Culoare lentile
Ce căutați?
Polarizat

Ochelari de soare pentru copii

Alegeți dintr-o gamă largă de colecții de ochelari de soare special concepute pentru copii, la prețuri cu până la 30-80% mai mici decât în magazine.

407produse
 

  Ochelari de soare de marcă pentru toate vârsteleOchelarii de soare pentru copii devin din ce în ce mai populari ca accesorii atât la modă, cât și practice. Cu o mare varietate de stiluri și culori din care puteți alege, este ușor să găsiți ochelari de soare la modă în zilele noastre, iar protecția împotriva soarelui este, de asemenea, importantă.


Deoarece sistemul vizual al copiilor este încă în curs de dezvoltare în primii 5-6 ani de viață, ochelarii de vedere și ochelarii de soare joacă un rol important în dezvoltarea unei bune viziuni. Ochelarii de soare de bună calitate sunt importanți, deoarece copiii tind să petreacă mult mai mult timp în aer liber, ceea ce le crește expunerea la razele ultraviolete (UV) și la alte raze solare. Aceștia au, de asemenea, ochi mai sensibili, pupile mai largi, lentile mai clare și o capacitate mai redusă de filtrare a razelor UV dăunătoare decât adulții, astfel încât în copilărie intră mai multă lumină dăunătoare în ochi. Fiți atenți și cumpărați ochelari de soare cu filtru UV adecvat pentru a evita problemele ulterioare. Căutați întotdeauna ochelari de soare cu marcaj UV400, deoarece aceștia filtrează 100% din razele UV dăunătoare (până la 400 nanometri).


Pentru a vă face alegerea mai ușoară, opticienii noștri oferă sute de stiluri, forme, culori și mărci diferite de ochelari de soare pentru fete și băieți. Cele mai populare stiluri (de exemplu, ochelari de soare aviator pentru copii) și mărci includ ochelarii de soare pentru copii Polaroid, ochelarii de soare pentru copii Oakley, ochelarii de soare pentru copii Ray Ban, dar oferim, de asemenea, o gamă largă de alte mărci mondiale de ochelari de soare de înaltă calitate pentru copii. Iar dacă doriți să cumpărați ochelari de soare cu dioptrii, opticienii noștri din Budapesta vă pot oferi asistență completă. Așteptăm cu nerăbdare să vă vedem!  Ochelari de soare pentru copii


  
 


  Cât costă ochelarii de soare pentru copii?Ochelarii de soare pentru copii sunt, de obicei, disponibili la un preț mai mic decât versiunea pentru adulți a aceluiași model, dar, deoarece există o gamă foarte largă de produse disponibile și de calitate, prețurile pot varia între mărci și modele.


  Ochelari de soare pentru copii la cele mai bune prețuri, simplu și sigurExistă atât de multe magazine online care vând și distribuie produse optice, dar este important să cumpărați de la o sursă de încredere și informativă. Opticienii noștri vând numai produse autentice și garantăm autenticitatea produselor noastre.


Magazinul nostru web oferă una dintre cele mai mari game de lentile de contact, ochelari, ochelari de soare și ochelari de monitorizare din țară, la cele mai bune prețuri. Ochelarii de soare ai copilului dvs. vor fi confecționați de opticienii noștri calificați și experimentați, cărora le pasă să vă ofere produse de cea mai bună calitate.