Filtrare

Ochelari de soare Ralph Lauren

 

Ralph Lauren - Reflectând Spiritul American

Ralph Lauren a lucrat în una dintre filialele clădirii Empire State din New York, vânzând cravate pentru bărbați. Cu acest background, marca Ralph Lauren s-a extins curând pentru a include o întreagă linie de îmbrăcăminte pentru bărbați, pe care Lauren a numit-o "Polo," aducând omagiu iubirii sale pentru sport. După aceasta, Ralph Lauren a lansat o colecție completă pentru femei și mai târziu și-a deschis primul magazin pe Rodeo Drive în prestigioasa Beverly Hills.

Ochelari de soare Ralph Lauren

Ralph Lauren a devenit cu adevărat una dintre cele mai puternice mărci de modă din lume. Liniile de produse Ralph Lauren acoperă toate domeniile modei, inclusiv îmbrăcămintea pentru bărbați, îmbrăcămintea pentru femei, ceasurile și bijuteriile pentru femei și îmbrăcămintea sportivă. Accesoriile de modă, precum ochelarii de soare Ralph Lauren pentru bărbați și ochelarii de soare Ralph Lauren pentru femei, fac, de asemenea, parte din paleta de produse.

Colecția de Ochelari de Soare pentru Femei Ralph Lauren

Ochelarii de soare pentru femei Ralph Lauren reflectă simplitatea, sportivitatea cu elemente de lux. În selecția noastră de ochelari de soare pentru femei Ralph Lauren, puteți găsi nu numai produse de ochelari de soare negri, ci și modele maro, albastre sau chiar roșii.

Ochelari de soare pentru femei Ralph Lauren

Modele de Ochelari de Soare pentru Bărbați Ralph Lauren

În colecția de ochelari de soare pentru bărbați Ralph Lauren, produsele combină eleganța sportivă cu aspectul luxos. Fiecare produs de ochelari de soare pentru bărbați Ralph Lauren este fabricat din materiale excelente și include atât materiale metalice, cât și plastice.

Ochelari de soare pentru bărbați Ralph Lauren

Rame de Ochelari Ralph Lauren pentru Femei

Modelele de rame de ochelari Ralph Lauren evidențiază produsele de ochelari pentru femei. Produsele de ochelari pentru femei sunt disponibile în diverse combinații de culori și materiale. Selecția de rame de ochelari pentru femei Ralph Lauren include forme rotunde, ovale și pătrate.

Rame de ochelari pentru femei Ralph Lauren

Colecția de Rame de Ochelari pentru Bărbați Ralph Lauren

În plus față de selecția de ochelari pentru femei, merită menționate și piesele din colecția de rame de ochelari pentru bărbați Ralph Lauren. Mai multe designuri de lux întăresc colecția de ochelari pentru bărbați. Alege dintre ochelarii pentru bărbați prezentate și găsește piesa care ți se potrivește cel mai bine.

Ce Formă de Ramă de Ochelari de Soare Ralph Lauren să Alegi?

Când alegi forma potrivită a ramei de ochelari de soare Ralph Lauren ochelari de soare, merită să iei în considerare pentru ce scop dorești să îi folosești. Pentru uzul zilnic, poți alege dintre forme mai mici, stiluri clasice sau chiar ochelari de soare extrem de mari.

Este important să alegi o ramă care este cea mai confortabilă pentru noi și se potrivește bine pe fața noastră. Preferabil, alege dimensiuni de ochelari de soare care acoperă cât mai multe zone din jurul ochilor noștri.

Ochelari de Soare Ralph Lauren - Lentilă Polarizată

Lentila din modelele de ochelari de soare polarizați Ralph Lauren filtrează razele de lumină orbitoare care vin orizontal, cum ar fi lumina reflectată de la apă, sol și diverse suprafețe, reducând reflexiile neplăcute și oferind astfel o experiență vizuală mult mai bună. Produsele polarizate pot fi o alegere excelentă pentru sport, conducere, plimbare și multe altele.

Puteți alege, de asemenea, din mai multe opțiuni printre culorile lentilelor polarizate.

Materia lentilei polarizate este o combinație de material nitrocelulozic foarte subțire, similar cu o folie, "plantat" cu cristale microscopice și alte substanțe chimice pe bază de sulfat. Ochelarii cu material polarizat permit doar trecerea razelor de lumină orientate vertical. Adică, lumina orbitoare reflectată de suprafețe și diverse limite de material nu trece prin lentilă.

Promovare Ochelari de Soare Ralph Lauren la LentileContact

Alege din selecția noastră excepțională de ochelari de soare pentru femei, bărbați și copii.

Magazinul nostru online vinde doar produse autentice și garantăm în mod natural autenticitatea produselor. Este important să cumperi doar din surse fiabile și tratabile.