SofLens Daily Disposable pentru Astigmatism (30 lentile)
SofLens Daily Disposable pentru Astigmatism (30 lentile)
 105,90 lei/buc

SofLens Daily Disposable pentru Astigmatism (30 lentile)

PWR
CYL
AX
buc
 105,90 lei/buc
Compară
  • 100% Produse originale
  • 100% garanția prețului
  • Transport gratuit
  • Retur în 14 zile
Metodă de livrare Cost livrare
FAN Courier 15 lei (gratis peste 149 de lei)
Internațional - Poștă sau UPS Detalii la checkout
Info produs
Marca
Producător
Tip lentile
Torice
Frecvență înlocuire
Zilnice
Lentile/cutie
30
Rază de curbură
8.6
Tip material
Hidrogel
Permeabilitate la oxigen
24 Dk/t
Conținut de apă
59 %
Filtru UV
Nu
Material
Hilafilcon B (41%)
Diametru
14, 2 mm
Numar articol
SLT30
Descriere

SofLens Daily Disposable pentru Astigmatism (30 lentile)

SofLens Daily Disposable for Astigmatism reprezintă cea mai recentă generație a lentilelor SofLens Comfort, foarte populare.

Datorită materialului neionic Hilafilcon B al SofLens Daily Disposable, rezistența la deteriorare este îmbunătățită, iar purtarea îndelungată și confortabilă sunt garantate. Odată cu fiecare clipită, lentila se reumează, asigurând astfel un aport continuu de oxigen la nivelul retinei.

SofLens Daily Disposable for Astigmatism este o lentilă de unică folosință, tórică și moale, care, datorită designului său unic, ajută la corectarea astigmatismului. Principala sa caracteristică în fața ochelarilor cilindrici este că oferă un câmp vizual mult mai mare, păstrând în același timp confortul și simplitatea de care sunt obișnuiți purtătorii de lentile SofLens Daily Disposable for Astigmatism.

SofLens Daily Disposable este recomandată atât pentru purtătorii noi, cât și pentru cei experimentați de lentile de contact. Datorită designului ergonomic, SofLens Daily Disposable se așează confortabil pe ochi, oferind o vedere clară și precisă de fiecare dată.

SofLens Daily Disposable este o lentilă de unică folosință, introdusă dimineața și aruncată seara. Perfectă pentru activități sportive ocazionale sau pentru cei care doresc să evite întreținerea zilnică a lentilelor.

Produse similare