ColourVUE 3 Tones Green (2 lentile)
ColourVUE 3 Tones Green (2 lentile)
 65,00 lei/buc
ColourVUE 3 Tones Green (2 lentile)
ColourVUE 3 Tones Green (2 lentile)
ColourVUE 3 Tones Green (2 lentile)
ColourVUE 3 Tones Green (2 lentile)
ColourVUE 3 Tones Green (2 lentile)

ColourVUE 3 Tones Green (2 lentile)

PWR
buc
 65,00 lei/buc
Compară
  • 100% Produse originale
  • 100% garanția prețului
  • Transport gratuit
  • Retur în 14 zile
Metodă de livrare Cost livrare
FAN Courier 15 lei (gratis peste 149 de lei)
Internațional - Poștă sau UPS Detalii la checkout
Info produs
Producător
Tip lentile
Colorate
Frecvență înlocuire
Trimestriale
Lentile/cutie
2
Rază de curbură
8.6
Tip material
Hidrogel
Permeabilitate la oxigen
22 Dk/t
Conținut de apă
45 %
Filtru UV
Nu
Culori disponibile
Verde
Material
Hydrogel Terpolymer (55%)
Diametru
14 mm
Opace sau translucide
Translucent
Cosmetice sau crazy
Cosmetice
Caracteristici lentile de contact colorate
Best-seller
Numar articol
EYE3TGRN
Descriere

Culoare de accentuare: este folosită pentru evidențierea culorii naturale a ochilor, fără să o acopere complet. Este potrivită doar pentru accentuarea culorii ochilor în tonuri închise.

Lentile colorate de înaltă calitate, cu care poți impresiona prietenii. Cele mai la modă culori, la un preț cu adevărat câștigător.

Vrei o culoare de ochi cu adevărat specială? Nu căuta mai departe. Combinând surprinzător efectul natural cu nuanțe exotice deosebit de speciale. Confortabile și potrivite pentru uz zilnic, acum la un preț accesibil. Odată ce le încerci, vei deveni dependent pentru totdeauna.

Această lentilă de contact este disponibilă în stoc cu dioptrii zero (0.00, Plan) într-o anumită cantitate și poate fi achiziționată imediat. Lentilele pot fi comandate și cu dioptrii, iar timpul de livrare estimat este de maximum 3 săptămâni.

Alte detalii despre produs: Raza de curbura: 8.6, Diametru: 14 mm, Dioptrii disponibile pentru comandă: între -0.5 și -8.00, în pași de jumătate de dioptrie.

Aceste lentile de contact sunt valabile timp de 3 luni, ceea ce înseamnă că pot fi utilizate timp de 3 luni cu o îngrijire adecvată. Astfel, sunt mult mai economice decât lentilele zilnice, săptămânale sau lunare obișnuite comercializate de alte companii. Fiecare cutie conține un set de lentile (2 bucăți)!

Utilizarea unei soluții de întreținere pentru lentilele de contact este necesară. Nu uitați să achiziționați și acest produs la un preț mai avantajos din magazinul online Lentilecontact.

Dacă nu sunteți un utilizator experimentat de lentile de contact, vă rugăm să cumpărați lentilele doar după o examinare oftalmologică și o potrivire a lentilelor realizată de un medic oftalmolog sau de un specialist în lentile de contact.

Produse similare