Filtrare
Preț (RON)
97,37 lei - 220,87 lei
În stoc?
Marca
Producător
Tip lentile
Frecvență înlocuire
Lentile/cutie
6 - 12
Rază de curbură
Dioptrie
Cilindru
Tip material
Permeabilitate la oxigen (Dk/t)
33 Dk/t - 147 Dk/t
Conținut de apă (%)
38 % - 58 %
Filtru UV
Lentile colorate
Alte caracteristici

Lentile de contact bi-săptămânale

 

5produse

Acuvue Oasys cu Hydraclear Plus (6 lentile)

117,90 lei
Pe stoc

Acuvue Oasys for Astigmatism (6 lentile)

149,90 lei
 

Acuvue Oasys cu Hydraclear Plus (12 lentile)

199,90 lei
Pe stoc

Acuvue 2 (6 lentile)

89,90 lei
Pe stoc

Lentile de contact cu înlocuire la 2 săptămâni

Din ce în ce mai multe persoane suferă de diverse probleme de vedere, ce necesită alegerea unor produse de corecție a vederii. Una dintre opțiunile disponibile pe piață sunt lentilele de contact cu înlocuire la 2 săptămâni, sau bisăptămânale. Acestea reprezintă o alternativă la ochelarii de vedere, indiferent dacă aveți dioptrii pozitive, negative sau suferiți de astigmatism și aveți nevoie de lentile de contact torice.

Cum se folosesc lentilele cu înlocuire la 2 săptămâni?

Lentilele de contact bisăptămânale pot fi purtate până la 14 zile, fiind necesară înlocuirea acestora după cele 2 săptămâni. La finalul fiecărei zile, trebuie să acordați o atenție specială îngrijirii și păstrării lentilelor. După înlăturare, acestea trebuie curățate cu soluții de întreținere pentru lentile de contact și păstrate într-un suport special de lentile de contact, în soluție multifuncțională sau salină. Este recomandată folosirea picăturilor de ochi hidratante pentru a evita senzația de ochi uscați și roșeața.

Avantajele lentilelor de contact bisăptămânale

  • timpul de purtare relativ scurt înlătură riscul creării de depuneri sau de contaminare a lentilelor;
  • în cazul deteriorării acestora înainte de perioada maximă de purtare, înlocuirea lor nu reprezintă un cost la fel de mare ca în cazul celor anuale.

Pentru cine sunt recomandate?

Lentilele de contact cu înlocuire la două săptămâni sunt perfecte pentru persoanele ce își doresc libertatea oferită de lentilele de contact în schimbul ochelarilor de vedere pentru o scurtă perioadă de timp, de exemplu pentru o vacanță. Acestea sunt însă potrivite pentru oricine are nevoie de corecția vederii.

Oferta lentilecontact.ro

Pe site-ul nostru puteți găsi cele mai populare mărci de lentile de contact bisăptămânale, la cele mai bune prețuri - Acuvue Oasys, Avaira. În plus, aveți transportul gratuit prin curier pentru comenzile mai mari de 100 de lei.