Filtrare
Preț (RON)
51,87 lei - 151,97 lei
În stoc?
Marca
Producător
Tip lentile
Frecvență înlocuire
Lentile/cutie
3 - 6
Rază de curbură
Dioptrie
Cilindru
Tip material
Permeabilitate la oxigen (Dk/t)
91 Dk/t - 110 Dk/t
Conținut de apă (%)
46 % - 55 %
Filtru UV
Lentile colorate
Alte caracteristici

Lentile de contact Avaira

 

5produse

Avaira Vitality (6 lentile)

100,90 lei
Pe stoc

Avaira Vitality (3 lentile)

55,90 lei
 

Avaira Vitality Toric (3 lentile)

80,90 lei
 

Avaira Vitality Toric (6 lentile)

125,90 lei
 

Avaira Toric (6 lentile)

127,90 lei
 

  Lentile de contact Avaira - confort de calitate pentru ochii dumneavoastră!
CooperVision este rezultatul unei fuziuni a celor mai mari companii de optică, câștigându-și locul printre cele mai bune. Dezvoltarea constantă, cercetarea și inovarea sunt semnele distinctive ale activității producătorului. Principala lor convingere este că nu există doi ochi la fel și se străduiesc să creeze o gamă de produse care să răspundă tuturor nevoilor. Lentilele de contact Avaira sunt unul dintre rezultatele acestei convingeri.

Lentilele de contact Avaira sunt cea mai recentă generație de lentile din silicon hidrogel. Este ideală pentru noii purtători de lentile de contact care au renunțat la lentilele de contact din motive de confort sau care doresc să treacă de la lentilele lor actuale, mai rigide, la o lentilă mai confortabilă.

Lentila Avaira atinge un nivel unic de confort ridicat, cu un conținut de apă de 46%, material SIH de a treia generație și permeabilitate ridicată la oxigen. Tehnologia inovatoare Aquaform de la CooperVision a fost folosită pentru a crea această lentilă de contact, care oferă un confort fără precedent.

Pe lângă purtătorii de lentile tradiționale, cei care au nevoie de o corecție suplimentară pentru astigmatism sunt, de asemenea, satisfăcuți cu lentilele de contact Avaira Toric, care se poartă timp de 2 săptămâni și oferă o stabilitate maximă pentru purtător.

  Comandați lentile de contact Avaira online
Cel mai bun preț pentru lentile de contact Avaira este garantat atunci când cumpărați online de pe site-ul nostru lentiledecontact.ro .

Avaira, Avaira Vitality, Avaira Toric, toate la cele mai bune prețuri, fie în pachete individuale, fie în pachete economice cu lichidele EyeContact Pure, Renu sau Biotrue, sau cu picăturile de ochi Refresh sau Systane, la cele mai bune prețuri. Mai multe lentile de contact aici .

  Știați că?

Opticianul sau specialistul în contactologie vă poate ajuta nu numai să alegeți lentilele de contact potrivite, ci și să aflați ce soluție pentru lentile de contact și picături pentru ochi sunt cele mai potrivite pentru lentilele și nevoile dumneavoastră!