Categorii

Avaira


Nu există produs

Cuvânt cheie
Tipul căutării
ȘI (toate cuvintele)
SAU (toate cuvintele)
Caută în categorie
Toate categoriile
În ce
Nume
Număr produs
Descriere scurtă
Detalii
Alt atribut opțional
Parametri produs
Preț minim
RON
Preț maxim
RON

Lentile de contact Avaira

Lentilele de contact Avaira de la CooperVision folosesc o combinație unică de tehnologii ce permit ochilor dumneavoastră să respire și să se hidrateze în mod natural pentru un confort ridicat pe tot parcursul zilei.  CooperVision este o companie relativ nouă în domeniul opticii, însă a crescut foarte repede, având o gamă variată de produse.

Tehnologia Aquaform folosită leagă moleculele de apă de lentile, ajutând la menținerea nivelului ridicat de hidratare. Fiind lentile de contact lunare, este necesară înlocuirea lor după această perioadă. La finalul fiecărei zile, trebuie să acordați o atenție specială îngrijirii și păstrării lentilelor. După înlăturare, acestea trebuie curățate cu soluții de întreținere pentru lentile de contact și păstrate într-un suport special de lentile de contact, în soluție multifuncțională sau salină. Este recomandată folosirea picăturilor de ochi hidratante pentru a evita senzația de ochi uscați și roșeața.

Oferta lentilecontact.ro

Pe site-ul nostru puteți găsi lentilele de contact Avaira Toric, la cele mai bune prețuri. În plus, aveți transportul gratuit prin curier pentru comenzile mai mari de 100 de lei.