Lentile de contact Frequency

 


  Lentile de contact cu frecvență - calitate excepțională, ușor de utilizat!
CooperVision este unul dintre cei mai importanți producători de lentile de contact din lume, format prin fuziunea celor mai importante companii de optică din lume. Compania oferă o gamă de mărci renumite, cum ar fi Proclear, Avaira, Bioclear, Biofinity, Biomedics, Clariti, Zero 6 și Frequency. Gama de lentile de contact Frequency are toate o permeabilitate ridicată la oxigen, ceea ce înseamnă că aceste lentile oferă un nivel de confort mai ridicat decât de obicei. Datorită blocantului UV al mărcii Frequency 55, vă puteți proteja ochii de razele nocive care pot duce la cataractă. În plus, aceste lentile sunt și mai ușor de manevrat datorită nuanței lor albastru deschis: sunt ușor de găsit atât în ochi, cât și în trusa de depozitare.

  Frecvență XCEL Toric

Astigmatismul se caracterizează prin faptul că curbura cristalinului nu formează o sferă perfectă, astfel încât razele de lumină care intră trec prin două puncte focale în loc de unul singur. Rezultatul este o pierdere a clarității vederii. Frequency XCEL Toric este soluția optimă pentru astigmatici, corectând curbura imperfectă a lentilei, oferind în același timp stabilitate și confort maxim.

Produsele CooperVision Frequency duc senzația de libertate la un nou nivel: fie că este vorba de sport, de un concert sau de o excursie, lentilele Frequency sunt partenerul perfect pentru toate activitățile!

 Lentilele de contact Frequency au o valoare excelentă, ușor de comandat! Cu un simplu click aici puteți să vizitați gama noastra de lentile de contact


Toate lentilele de contact Frequency au un raport calitate-preț foarte bun și îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate. Puteți obține noile dvs. lentile mâine, alegând cea mai rapidă modalitate de cumpărare: comandați lentile de contact. Pe site-ul nostru avem disponibile soluții de lentile de contact cât și picături de ochi .  

  Frequency online, simplu, chiar a doua zi! Încearcă-l pentru tine!