Categorii

Frequency


-46%
Frequency XCEL Toric (3 lentile)
137,90 RON  73,90 RON

Ordonează după :

Lentile de contact Frequency

Gama de produse CooperVision™ Frequency oferă o varietate de lentile de contact atât pentru utilizatori experimentați cât și pentru cei care nu au mai purtat lentile de contact până acum. CooperVision este o companie relativ nouă în domeniul opticii, însă a crescut foarte repede, având o gamă variată de produse.

Acestea oferă un nivel ridicat de permeabilitate la oxigen ce asigură o purtare confortabilă. Fiind lentile de contact cu înlocuire lunară, este necesară înlocuirea lor după această perioadă. La finalul fiecărei zile, trebuie să acordați o atenție specială îngrijirii și păstrării lentilelor. După înlăturare, acestea trebuie curățate cu soluții de întreținere pentru lentile de contact și păstrate într-un suport special de lentile de contact, în soluție multifuncțională sau salină. Este recomandată folosirea picăturilor de ochi hidratante pentru a evita senzația de ochi uscați și roșeața.

Oferta lentilecontact.ro

Pe site-ul nostru puteți găsi o gamă variată de lentile Frequency produse de CooperVision, la cele mai bune prețuri. În plus, aveți transportul gratuit prin curier pentru comenzile mai mari de 100 de lei.

În funcție de nevoile de corecție a vederii, puteți alege dintre: