Filtrare
Preț (RON)
72,67 lei - 215,67 lei
În stoc?
Marca
Producător
Tip lentile
Frecvență înlocuire
Lentile/cutie
30 - 90
Rază de curbură
Dioptrie
Cilindru
Adiție
Tip material
Filtru UV
Lentile colorate
Alte caracteristici

Lentile de contact Biotrue

 

4produse

Biotrue ONEday (30 lentile)

79,90 lei
Pe stoc

Biotrue ONEday (90 lentile)

199,90 lei
 

Biotrue ONEday for Presbyopia (30 lentile)

124,90 lei
 

Biotrue ONEday for Astigmatism (30 lentile)

105,90 lei
 

  Lentilele de contact Biotrue - lentilele care urmează biologia ochilor dumneavoastră!


Bausch&Lomb, o companie americană, este activă pe piața optică încă din secolul al XIX-lea. De la o afacere mică la unul dintre cei mai importanți producători din lume, compania a dezvoltat o mulțime de inovații, tehnologii revoluționare și mărci, inclusiv ochelarii Ray-Ban, PureVision, SofLens și marca de lentile de contact Biotrue.

  Descoperiți experiența lentilelor de contact Biotrue ONEday!


Biotrue ONEday este prima lentilă de contact pe bază de Hypergel din lume inspirată de biologia ochiului. Acest material revoluționar asigură o permeabilitate ridicată la oxigen fără silicon. Acesta conține 78% apă, ceea ce este același lucru ca și conținutul de apă al corneei. Suprafața lentilei conține un strat similar cu lipidele din lacrimă, asigurând hidratare și confort maxim pe tot parcursul zilei. Lentilele de contact Biotrue sunt, de asemenea, echipate cu un filtru UV pentru a proteja împotriva razelor dăunătoare.

Biotrue ONEday este o lentilă de contact de unică folosință zilnică, ceea ce înseamnă că nu trebuie să cheltuiți timp și efort suplimentar pentru îngrijirea și curățarea lentilelor, deoarece lentilele de unică folosință zilnică sunt concepute pentru a fi introduse dimineața și aruncate pur și simplu seara. Acest lucru înseamnă că nu este necesară nici soluție pentru lentile de contact, nici cutie de depozitare. Cutia de lentile de contact Biotrue conține 30 de lentile și este disponibilă pe lentiledecontact.ro .

  Comandați lentile de contact Biotrue în mod economic


Dacă doriți să obțineți cel mai bun preț pentru lentilele de contact Biotrue, ar trebui să cumpărați online. Pe lângă faptul că le puteți cumpăra individual, puteți alege și un pachet economic, economisind și mai mult timp și bani.

În calitate de nou purtător de lentile de contact sau înainte de a vă schimba lentilele, vă rugăm să vă consultați întotdeauna opticianul sau oftalmologul. Alte lentile de contact sunt disponibile pe site-ul nostru lentiledecontact.ro .