Categorii
Filtrare
Categorie
Diametru
Rază de curbură
Soluție plată

BioTrue


Ordonează după :

-56%

Lentile de contact BioTrue

Lentilele de contact zilnice Biotrue ONEday de la Bausch + Lomb, una dintre cele mai vechi, mai mari și mai cunoscute companii din domeniul opticii, își pot menține 98% din nivelul de hidratare până la 16 ore. Acestea sunt create din materiale unice ce funcționează în mod asemănător cu ochiul, pentru a forma o barieră pentru deshidratare și a asigura o purtare de confort pe tot parcursul zilei.

Lentilele Biotrue ONEday au un nivel de apă de 78% și prezintă un design asferic, precum și protecție împotriva razelor UV. Aceste lentile sunt ideale pentru oricine întâmpină senzație de ochi obosiți în timpul zilei și își dorește să aibă o vedere clară și de precizie prin intermediul lentilelor de contact. Avantajele purtării lentilelor de contact zilnice BioTrue sunt următoarele:

  • ușor de folosit, nu necesită niciun fel de îngrijire specială;
  • nu există costuri suplimentare cu soluțiile de întreținere;
  • reprezintă o variantă sănătoasă de purtare a lentilelor de contact, pentru că nu există riscul contaminării sau creării de depozite.

Oferta lentilecontact.ro

Pe site-ul nostru puteți găsi lentilele zilnice BioTrue ONEday la cele mai bune prețuri. În plus, aveți transportul gratuit prin curier pentru comenzile mai mari de 100 de lei.