Filtrare
Preț (RON)
64,87 lei - 186,94 lei
Ce căutați?
În stoc?
Marca
Producător

Soluție lentile de contact Progent

Pentru a asigura confortul, sănătatea ochilor și pentru a prelungi durata de viață a lentilelor permeabile la gaz, se recomandă ca pacienții să folosească soluția Progent. Aceasta este un agent de îndepărtare a depunerilor și proteinelor într-un mod foarte eficient și un detergent compatibil cu toate lentilele de contact dure.

3produse

Progent, soluție de lentile de contact de la Menicon, este un agent de îndepărtare a proteinelor, cu rol de dezinfectant și de curățare intensivă săptămânală, compatibil cu toate lentilele de contact permeabile la gaz. Soluția curăță și îndepărtează proteinele de pe suprafața lentilelor de contact dure prin simpla înmuiere a acestora în lichid timp de 30 de minute.

Această soluție are o acțiune puternică și rapidă împotriva tuturor organismelor care pot contamina lentilele de contact, inclusiv bacterii, mucegaiuri, drojdii și virusuri.

Progent este alcătuit din doi compuși sterili: hipoclorit de sodiu (Progent A) și bromură de potasiu (Progent B). Atunci când sunt amestecate împreună, componentele A și B produc o reacție de oxido-reducere care dezinfectează și elimină proteinele și resturile de pe lentile.

Soluția pentru lentile de contact rigide Progent se utilizează o dată pe săptămână pentru a îndepărta depunerile de pe lentilele permeabile la gaz. Este recomandat să se folosească împreună cu produsele de la MeniCare, precum MeniCare Plus sau MeniCare Pure.

Mai multe tipuri de soluții pentru lentilele de contact dure găsiți aici.