Biotrue (60 ml)

Soluții lentile de contact
19,90 RON
Informații referitoare la stoc
Acest produs nu este disponibil pentru a fi achiziționat.

Info produs

Marcă
Biotrue
Producător
Bausch & Lomb
Volum
Sub 120 ml
Tip
Multifuncțională (lentile moi)
Numar articol
BIOT60

Descriere

Descriere soluție Biotrue 60 ml

Produsele de îngrijire multifuncționale Biotrue™ asigură o bună hidratare a ochilor. Aceasta este datorită unui agent de hidratare care poate fi găsit și în ochiul uman ce are o valoare pH neutră.

Aceste produse ajută la denaturarea proteinelor ce se găsesc în ochi, oferind o purtarare confortabilă, curată și sănătoasă a lentilelor de contact. Recomandat pentru lentilele de contact moi, inclusiv lentilele din silicon hidrogel!

Biotrue oferă o soluție multifuncțională care hidratează lentilele pentru o purtare confortabilă. Biotrue este o soluție multifuncțională care ajută la prevenirea deteriorării lentilelor individuale.

 

Produsul este disponibil și în următoarele variante: 2x60 ml, 2x300 ml, 300 ml, 3x300 ml, 2x300 ml, 3x60 ml, 5x60 ml, 4x300 ml+ 1x60 ml.

 

INDICAȚII:

Biotrue™ este recomandat pentru curățarea, îndepărtarea proteinelor, dezinfectarea și păstrarea lentilelor de contact. Aruncați produsul la 3 luni de la deschiderea ambalajului.

Nu uitați să folosiți întotdeauna soluție proaspătă - aruncați soluția din cutie după fiecare utilizare.

Soluția multifuncțională Biotrue poate fi utilizată pentru condiționarea zilnică, curățarea, debifarea, clătirea, dezinfectarea chimică (non-termică) și depozitarea lentilelor de contact moi (hidrofile), inclusiv a lentilelor de contact din silicon hidrogel.

 

CONTRAINDICAȚII:

Nu utilizați dacă sunteți alergic la oricare dintre ingrediente.

 

UTILIZARE:

 • Puneți cel puțin 3 picături de soluție multifuncțională Biotrue pe ambele părți ale suprafeței lentilelor și frecați ușor timp de 20 de secunde.

 • Pasul 2: Clătiți bine ambele părți ale lentilelor cu Biotrue Multi-Purpose Solution timp de 5 secunde.

 

AVERTISMENTE:

Curățați, clătiți și uscați carcasa lentilelor de fiecare dată când aceasta este scoasă.  Înlocuiți frecvent carcasa lentilelor, în funcție de obiceiurile dumneavoastră de igienă.

Dacă nu aruncați soluția de fiecare dată când folosiți lentilele sau apa după ce ați îngrijit lentilele, aceasta poate duce la contaminare, ceea ce poate provoca leziuni oculare și pierderea vederii. Pentru mai multe informații importante privind siguranța, vă rugăm să consultați instrucțiunile anexate.

Urmați întotdeauna instrucțiunile oftalmologului dumneavoastră. Pe baza chimiei lacrimale individuale și a programului de purtare a lentilelor, specialistul dumneavoastră de îngrijire a ochilor vă poate recomanda produse sau proceduri suplimentare.

 

PRECAUȚII:

 • Pentru a preveni contaminarea, nu atingeți niciodată picurătorul flaconului pe nicio suprafață;
 • Închideți bine capacul după utilizare;
 • A nu se lăsa la îndemâna copiilor;
 • Solicitați asistență medicală dacă înghițiți;
 • Păstrați la temperatura camerei;
 • Păstrați sticla bine închisă când nu folosiți;
 • Respectați instrucțiunile de pe ambalaj;
 • Spălați bine mâinile înainte de utilizare;
 • Folosiți numai soluție proaspătă pentru a curăța și dezinfecta lentilele de contact;
 • Utilizați produsul în termenul de expirare declarat;
 • Aruncați orice soluție rămasă la 3 luni de la deschidere;
 • Nu folosiți produsul dacă sigiliul de siguranță este deteriorate, lipsește sau capacul este deteriorat;
 • Nu clătiți lentilele de contact sau carcasa lentilei de contact cu apă de la robinet.

 

REACȚII ADVERSE:

Pot apărea următoarele probleme: usturime, arsură sau mâncărime la nivelul ochilor (iritație), mai puțin confort decât atunci când lentila a fost plasată pentru prima dată pe ochi, o anumită senzație la nivelul ochiului (corp străin, zonă zgâriată), lăcrimare (lăcrimare) excesivă a ochiului, secreții oculare neobișnuite, înroșirea ochiului, acuitate vizuală redusă (acuitate vizuală slabă), vedere încețoșată, curcubee sau halouri în jurul obiectelor, fotosensibilitate (fotofobie) sau ochi uscat.

Dacă observați oricare dintre cele de mai sus:

 • Îndepărtați imediat lentila.
 • Dacă disconfortul sau problema dispare, priviți cu atenție lentila.Dacă lentila este deteriorată în vreun fel, nu puneți lentila înapoi pe ochi.Puneți lentila înapoi în husa sa și contactați oftalmologul dumneavoastră.
 • Dacă există murdărie, gene sau alte corpuri străine pe lentilă, sau dacă problema dispare și lentila pare intactă, curățați, clătiți și dezinfectați bine lentila, apoi înlocuiți-o.
 • Dacă problema persistă, îndepărtați imediat lentila și consultați medicul oftalmolog.Solicitați o identificare profesională a problemei și un tratament imediat pentru a evita leziuni oculare grave.

Recenzii

Înscrieți-vă la newsletter și fiți printre primii care află despre promoțiile și noutățile noastre