Filtrare
Preț (RON)
359,97 lei - 1 055,47 lei
Colecție
În stoc?
Marca
Mărime
Lațime lentilă
54 - 60
Material ramă
Formă ramă
Culoare ramă
Culoare lentile

Ochelari de soare Hugo Boss

Alegeți dintr-o selecție largă de ochelari de soare excepționali Hugo Boss la prețuri cu până la 20-30% mai mici decât prețurile din magazin.

7produse

  Stil, fiabilitate, calitate premium


Hugo Boss a fost fondată în 1924 de Hugo Ferdinand Boss, un designer de modă și om de afaceri german. Scopul inițial a fost de a produce îmbrăcăminte generală, de zi cu zi, dar odată cu ascensiunea Partidului Național-Socialist al Muncitorilor Germani în jurul anului 1930, compania s-a orientat către producția și vânzarea de uniforme militare, ceea ce a dus la o creștere semnificativă a vânzărilor la acea vreme.

După cel de-al Doilea Război Mondial și moartea fondatorului Hugo Boss, începând cu anii 1950, accentul s-a mutat de la uniforme la costume bărbătești, marcând începutul unei noi ere în viața companiei. Următoarea etapă importantă a fost oferta publică inițială în 1988, urmată de crearea și lansarea primei linii de parfumuri, a colecțiilor pentru bărbați și femei și a unei colecții pentru copii. De atunci, brandul s-a transformat într-o rețea globală de modă, având aproape 15.000 de angajați în 2018.


 Ochelari de soare Hugo Boss

Ramele de ochelari de vedere și modelele de ochelari de soare Hugo Boss au reprezentat întotdeauna și continuă să reprezinte calitatea premium în industria modei. Produsele lor sunt create cu o eleganță și un stil curat. Purtarea lor este o alegere excelentă pentru orice situație, fie că este vorba de un timp liber de petrecere a timpului liber sau de o întâlnire de afaceri care necesită seriozitate. Alegeți din gama noastră de ochelari de soare Hugo Boss pentru bărbați și ochelari de soare Hugo Boss pentru femei și găsiți modelele care se potrivesc cel mai bine nevoilor dumneavoastră, acum la un preț avantajos. Nu ratați ofertele noastre speciale pentru ochelari de soare de marcă!

Dacă intenționați să cumpărați ochelari de soare cu dioptrii, opticienii noștri din Budapesta vă pot oferi asistență completă. Așteptăm cu nerăbdare să vă vedem!

  Cum sunt ochelarii de soare buni?


Există trei factori importanți pe care o pereche de ochelari de soare ar trebui să îi îndeplinească pentru a asigura o protecție optimă a ochilor împotriva razelor UV dăunătoare. Inima unei perechi de ochelari de soare este în primul rând lentila, care trebuie să aibă următoarele proprietăți. Cel mai important este că trebuie să fie capabilă să filtreze 100% din razele UV dăunătoare până la 400 de nanometri (ochelari de soare UV 400). În acest fel, ochii noștri sunt protejați de radiațiile ultraviolete. Toți ochelarii de soare Hugo Boss din gama noastră îndeplinesc acest criteriu.

Al doilea element important al unei perechi bune de ochelari de soare este ca aceștia să vă ofere un nivel bun de confort vizual, chiar și în condiții de soare foarte puternic, deci să vă protejeze de razele de orbire și de strălucire. Nu în ultimul rând, este important să putem vedea o imagine de înaltă calitate, contrastată, atunci când privim în spatele ochelarilor de soare. Dacă aceste trei condiții sunt îndeplinite, putem fi siguri că am ales ochelarii de soare potriviți.

  Hugo Boss Budapesta: produse originale cu reduceri speciale


Găsește-ți noii ochelari de soare Hugo Boss în gama noastră largă de magazine online la prețuri mai mici decât în magazin. Magazinul nostru online are unul dintre cele mai mari stocuri de lentile de contact, ochelari, ochelari de soare și ochelari de monitorizare din țară, unde oferim întotdeauna cele mai bune prețuri.

Vindem numai produse autentice și garantăm autenticitatea produselor noastre. Ochelarii de soare pe care îi comandați vor fi confecționați de opticienii noștri calificați și experimentați, care au grijă să se asigure că primiți produse de cea mai bună calitate.