Filtrare

Ochelari de soare Hugo Boss

Alegeți dintr-o selecție largă de ochelari de soare excepționali Hugo Boss la prețuri cu până la 20-30% mai mici decât prețurile din magazin.

Ochelari de soare Hugo Boss - Stil, Fiabilitate, Calitate Premium

Hugo Boss a fost fondată în 1924 de Hugo Ferdinand Boss, un designer de modă și om de afaceri german. Inițial, compania s-a concentrat pe producția de îmbrăcăminte de zi cu zi, dar odată cu creșterea Partidului Muncitoresc German Național Socialist în anii '30, accentul s-a mutat către producția și vânzarea uniformelor militare, crescând semnificativ vânzările în acea perioadă.

După cel de-al Doilea Război Mondial și moartea fondatorului Hugo Boss, anii '50 au marcat o schimbare de la uniforme la producția de costume pentru bărbați, marcând o nouă eră pentru companie. Următorul punct de referință major al companiei a fost oferta publică inițială din 1988, urmată de lansarea primei linii de parfumuri, colecții pentru bărbați și femei și în mod specific colecții pentru copii. De atunci, marca s-a dezvoltat într-o rețea globală de modă, angajând aproape 15.000 de persoane până în 2018.

Ochelari de soare Hugo Boss

Ramele de ochelari și ochelarii de soare Hugo Boss au reprezentat întotdeauna și continuă să reprezinte calitate premium în industria modei. Produsele lor se nasc din eleganță rafinată și stil. A-i purta este o alegere excelentă pentru orice situație, fie că este vorba despre o activitate plăcută de agrement sau o negociere comercială serioasă. Răsfoiți selecția noastră de ochelari de soare pentru bărbați Hugo Boss și ochelari de soare pentru femei Hugo Boss, și găsiți modelele perfecte de ochelari de soare pentru femei sau ochelari de soare pentru bărbați la prețuri cu adevărat favorabile. Nu ratați diversele noastre oferte promoționale pentru ochelari de soare de marcă!

Ochelari de Soare Hugo Boss

Sunt trei factori importanți pe care trebuie să îi îndeplinească o pereche de ochelari de soare pentru a oferi protecție optimă ochilor noștri împotriva radiațiilor UV nocive. Sufletul ochelarilor de soare este în primul rând lentila, care trebuie să aibă următoarele caracteristici. Cea mai importantă este filtrarea razelor UV nocive până la 400 de nanometri (ochelarii de soare marcați UV 400). Astfel, ochii noștri sunt protejați de radiațiile ultraviolete. Toate modelele noastre de ochelari de soare Hugo Boss îndeplinesc acest criteriu.

Al doilea element important al unei perechi bune de ochelari de soare este să ne ofere un confort vizual adecvat, chiar și în lumina soarelui foarte puternică, astfel încât să ne protejeze de reflexii și razele luminoase orbitoare. Nu în ultimul rând, este important să vedem o imagine de calitate și contrastantă atunci când privim din spatele ochelarilor de soare. Dacă aceste trei condiții sunt îndeplinite, putem fi siguri că am ales niște ochelari de soare buni.

Rame pentru Ochelari de Vedere Hugo Boss

Modelele de rame pentru ochelari de la Hugo Boss, urmând un design extrem de sofisticat și elegant, sunt preferatele bărbaților eleganți. Prin urmare, colecțiile de rame pentru ochelari de vedere Hugo Boss pentru ochelari de femei și piese de ochelari de bărbați sunt perfecte atât pentru uzul de zi cu zi, cât și pentru viața de afaceri.

Ochelari de Soare Hugo Boss cu Reduceri Speciale

Găsiți-vă noii ochelari de soare Hugo Boss la un preț mai mic decât cel din magazinele de retail în magazinul nostru online. Magazinul nostru online are unul dintre cele mai mari stocuri de lentile de contact, ochelari, ochelari de soare și ochelari de calculator din țară, unde oferim întotdeauna cele mai favorabile prețuri.

Vindem doar produse autentice și garantăm autenticitatea produselor.