Filtrare
Preț (RON)
54,47 lei - 2 541,18 lei
Ce căutați?
Colecție
În stoc?
Marca
Mărime
Lațime lentilă
40 - 175
Material ramă
Formă ramă
Culoare ramă
Tip ramă
Culoare lentile
Polarizat

Ochelari de soare pentru femei

Alegeți dintr-o gamă largă de ochelari de soare de marcă la prețuri cu până la 30-80% mai mici decât în magazin.

4073produse
 

  Ochelari de soare la modă pentru femei la prețuri imbatabileGăsiți ochelarii de soare cu discount preferați, fie că sunteți în căutarea unor modele clasice, șic, retro, sportive sau la modă, veți găsi cu siguranță perechea perfectă pentru dvs. în gama noastră de opticieni. Comandați modelul ales online cu doar câteva clicuri, chiar și cu o probă de testare online a ochelarilor și livrare gratuită la domiciliu. Nu ratați reducerile noastre speciale!


Există o serie de mărci de top care oferă ochelari de soare excelenți, disponibili în magazinul nostru online și în opticile noastre din Budapesta. Puteți găsi ochelari de soare Oakley, ochelari de soare Ray Ban, ochelari de soare Polaroid, ochelari de soare Versace, ochelari de soare Guess, ochelari de soare Tommy Hilfiger, ochelari de soare Tom Ford, ochelari de soare Carrera și multe alte mărci renumite. Protejați-vă sănătatea ochilor de razele UV dăunătoareO pereche bună de ochelari de soare este la modă și se potrivește cu forma feței tale, dar cel mai important este că îți protejează ochii de razele nocive ale soarelui. Efectele nocive ale razelor UV sunt nesfârșite și nu doar pielea noastră este cea mai expusă riscului, ci și vederea noastră. De asemenea, pătrunde în nori, astfel încât poate cauza probleme chiar și atunci când soarele nu strălucește. Corneea ochilor noștri poate filtra în mare măsură aceste raze dăunătoare, dar este important de știut că expunerea ridicată sau prelungită la razele UV poate provoca leziuni oculare. Dacă nu ne protejăm în mod corespunzător, ne creștem șansele de a dezvolta inflamații, cataractă și, în cele din urmă, diferite tipuri de degenerare.


Soluția este să cumpărați un model de ochelari de soare cu filtru UV de bună calitate, cu marcaj UV 400, deoarece astfel de ochelari de soare oferă o protecție adecvată pentru ochi. De exemplu, toți ochelarii de soare din gama noastră optică sunt protejați împotriva razelor UV pentru a vă asigura că ochii dumneavoastră sunt protejați corespunzător.  Ochelari de soare pentru femei


  
  Cum sunt ochelarii de soare buni?Există mai mulți factori care trebuie luați în considerare atunci când cumpărați ochelari de soare. Este important ca piesa pe care o alegeți să fie confortabilă, să aibă lentilele de calitate potrivită și să ofere suficientă acoperire pentru zona pe care doriți să o protejați.


Rama trebuie să se potrivească feței, iar lentilele trebuie să aibă un filtru UV. Ochelarii de soare de calitate vor fi întotdeauna marcați cu un autocolant sau un certificat UV400.


Ce dimensiuni de ochelari de soare sunt disponibile?La fel ca ochelarii cu dioptrii, ochelarii de soare sunt dimensionați în funcție de lățimea lentilelor, lățimea punții și lungimea tijei. Măsurând o pereche existentă de ochelari de vedere sau de soare, puteți găsi cu ușurință dimensiunea de care aveți nevoie:


Lățimea obiectivului este diametrul orizontal al obiectivului în punctul său cel mai larg. Lățimea punții este partea de deasupra nasului unde se întâlnesc cele două lentile. Lungimea tijei se măsoară de la balama din față până la capăt. Pe ochelarii de soare, de obicei în interiorul tijei, o serie de numere indică aceste valori, în aceeași ordine.


  Aveți ochelari de soare cu dioptrii?Desigur, sunt disponibile și ochelari de soare cu dioptrii. Este important ca persoanele care poartă ochelari să poată vedea bine în lumina puternică a soarelui. O modalitate de a face acest lucru este de a înlocui ochelarii cu lentile de contact și de a purta ochelari de soare peste ele. Cu toate acestea, nu toate persoanele care poartă ochelari poartă lentile de contact, pentru care ochelarii de soare dioptrii sunt soluția perfectă.


Dacă vă gândiți să cumpărați ochelari de soare cu dioptrii, opticienii noștri din Budapesta vă pot ajuta cu toate nevoile dumneavoastră. Așteptăm cu nerăbdare să vă vedem!


  De ce ochelari de soare polarizați?Ochelarii de soare polarizați au o lentilă care filtrează strălucirea razelor orizontale de lumină, cum ar fi lumina reflectată de apă, pământ, suprafețe etc., reducând astfel strălucirea și oferindu-ne o experiență vizuală mult mai bună. Este, de asemenea, o alegere excelentă pentru sport, condus, plimbări sau pescuit, de exemplu.


Răsfoiți gama noastră de peste 1000 de ochelari de soare polarizați pentru femei, ochelari de soare polarizați pentru bărbați și ochelari de soare polarizați pentru copii și găsiți cele mai bune modele pentru dumneavoastră, acum la un preț avantajos.   Alegeți dintr-o gamă largă de ochelari de soare de înaltă calitate, originali și garantați.Gama noastră optică oferă numai ochelari de soare originali, 100% testați și siguri. Garantăm autenticitatea produselor noastre. Ochelarii dvs. de soare sunt confecționați de opticienii noștri calificați și experimentați, care se preocupă ca dvs. să primiți produse de cea mai bună calitate.