Filtrare

Ochelari de soare Bvlgari

 

Bvlgari - Lux Italian

Compania a fost fondată în 1884 la Roma de Sotirios Voulgaris (italiană: Sotirio Bulgari), un argintar din Paramythia, Grecia. Ortografia numelui companiei seamănă cu cea a inscripțiilor latine sculptate în piatră, cu "U" înlocuit de "V".

Sotirios Voulgaris și-a deschis prima sa magazin roman pe via Sistina în 1884. Magazinul emblematic, încă în funcțiune și astăzi, situat pe Via dei Condotti, a fost deschis în 1905 în colaborare cu fiii săi.

Bvlgari

Ochelari de Soare Bvlgari

Colecțiile de ochelari de soare Bvlgari reflectă întotdeauna unicitate și lux. Culorile ramei includ aur, maro, negru, mov sau chiar gri. De exemplu, ochelarii de soare maro emană la fel de mult stil elegant ca cei negri. Forma ochelarilor de soare, tipul de ramă și culoarea lentilei sunt toate considerații importante atunci când cumpărați. Bvlgari oferă diferite dimensiuni de lentile atât pentru ochelarii de soare pentru femei cât și pentru ochelarii de soare pentru bărbați.

Ochelari de soare pentru femei Bvlgari

Este important de menționat că magazinul online vinde exclusiv produse autentice, iar noi garantăm autenticitatea produselor.

Ochelari de Soare pentru Femei Bvlgari

Modelele de lux de ochelari de soare pentru femei ale mărcii oferă apariția ultimativă de femme fatale. Gama noastră include, de asemenea, diverse modele de ochelari de soare supradimensionați.

Ochelarii de soare supradimensionați sunt foarte eleganți și oferă numeroase avantaje practice. Iată 5 modalități dovedite științific de a fi incredibil de fericiți în timp ce purtați ochelari de soare supradimensionați:

Ochelarii de soare supradimensionați arată cool și pot stimula încrederea. Protejează ochii de razele UV nocive. Ajută la menținerea ochilor umedă reducând cantitatea de vânt și praf care intră în ochi. Rama mare reduce șansele de apariție a ridurilor în jurul ochilor oferind protecție solară pentru zona ochilor. Ochelarii de soare pentru femei sau bărbați supradimensionați negri sau maro oferă o apariție elegantă purtătorilor produselor.

Lentile Polarizate Bvlgari

Lentila găsită în modelele de ochelari de soare polarizați filtrează razele de lumină orbitoare care intră orizontal, cum ar fi lumina reflectată de pe apă, sol și diverse suprafețe, reducând reflexiile, oferind astfel o experiență vizuală mult mai bună. Poate fi o alegere excelentă pentru sport, conducere și plimbare.

Sunt disponibile, de asemenea, mai multe opțiuni de culori pentru lentilele polarizate.

Materialul lentilei polarizate este un material foarte subțire, similar cu o folie, transparentă, de nitroceluloză, încorporată cu cristale microscopice și alte substanțe chimice pe bază de sulfat. Lentila echipată cu material polarizat permite doar trecerea razelor de lumină orientate vertical. Cu alte cuvinte, lumina orbitoare reflectată de pe suprafețe nu poate trece prin lentilă.

Vânzare Ochelari de Soare Bvlgari

În plus față de produsele frumoase de ochelari de soare Bvlgari, explorați colecția noastră originală de ochelari Bvlgari și cumpărați-vă ochelarii preferați online cu livrare gratuită la domiciliu.

Forma și tipul de ramă ale ochelarilor precum și culoarea lentilei sunt considerații importante în momentul achiziției. Știm că alegerea produsului potrivit nu este ușoară, așa că vă ajutăm cu un oglindă virtuală.

În ambele colecții de ochelari de vedere pentru femei și ochelari de vedere pentru bărbați, puteți găsi rame de plastic și metal. Este important de menționat că o ramă de ochelari de plastic oferă o apariție la fel de exclusivă ca, de exemplu, o ramă metalică de culoare aurie. O ramă de ochelari de vedere mov poate fi o alegere perfectă pentru o ținută extravagantă.

Ce Formă de Ramă pentru Ochelari de Soare să Alegi?

Când alegem forma ramei ochelarilor de soare, merită să luăm în considerare pentru ce scop vrem să îi folosim. Pentru utilizare zilnică, putem alege din forme mai mici, începând de la cele clasice până la ochelari de soare extrem de mari.

Este important să alegem o ramă care să fie cea mai confortabilă pentru noi și să se potrivească bine pe fața noastră. Ideal ar fi să alegem dimensiuni de ochelari de soare care să acopere cât mai mult posibil zonele din jurul ochilor noștri.

Ochelari de Soare la LentileContact

Sunt numeroase magazine online care vând produse optice în lumea online, dar este important să cumpărați de la locuri fiabile și verificabile. Alegeți din selecția noastră excepțională de ochelari de soare pentru femei, bărbați și copii