Filtrare

Ochelari de soare Marc by Marc Jacobs

 

Marc Jacobs a fondat propria sa casă de modă, Marc by Marc Jacobs, în 1986, și scurt timp după aceea a lansat Compania Internațională Marc Jacobs împreună cu partenerul său de afaceri, Robert Duffy.

În ultimii treizeci de ani, brandul a deschis cel puțin 100 de magazine în întreaga lume, oferind un portofoliu care include îmbrăcăminte pentru femei și bărbați, încălțăminte, ceasuri, parfumuri, rame de ochelari și ochelari de soare. Colecțiile de ochelari de soare Marc by Marc Jacobs combină diferite stiluri într-un mod captivant și jucaus, evocând tinerețea și libertatea pentru purtătorii de toate vârstele.

Ochelarii de soare Marc by Marc Jacobs sunt ușor de recunoscut datorită stilului lor unic. Abordează forme extragrande, pătrate, rame de fluture și stiluri de aviator modificate, dar includ și forme populare și mai clasice printre modelele lor. Colecțiile prezintă creații și stiluri extrem de diverse, satisfăcând idealul de ochelari de soare al fiecărei generații.

Dacă dorești să te desprinzi de banal și îți dorești ceva interesant și neconvențional, atunci ochelarii de soare Marc by Marc Jacobs sunt alegerea perfectă! Comandarea ochelarilor de soare Marc by Marc Jacobs online este și o alegere excelentă în ceea ce privește prețul. Dețineți o pereche de ochelari de soare Marc by Marc Jacobs cu comandă online, garantat la cel mai bun preț.