Filtrare
Preț (RON)
102,57 lei - 1 659,97 lei
Colecție
În stoc?
Marca
Mărime
Lațime lentilă
45 - 148
Material ramă
Formă ramă
Culoare ramă
Culoare lentile
Ce căutați?
Polarizat

Ochelari de soare albi

 

274produse
 

Colecții de Ochelari de Soare Albi

În colecțiile de ochelari de soare, culoarea albă joacă un rol la fel de important ca ochelarii de soare negri. Alegeți din mărcile noastre recomandate pentru a găsi pe cel care vi se potrivește cel mai bine: Ochelari de soare Ray-Ban, Ochelari de soare Oakley, Ochelari de soare Polaroid, Ochelari de soare Harley-Davidson, Ochelari de soare Versace, Ochelari de soare Dolce & Gabbana.

Ochelari de soare albi Ray-Ban

Lentile Polarizate

În ochelari de soare polarizați, lentila filtrează lumina orbitoare care vine din orizontală, cum ar fi lumina reflectată din apă, sol și diverse suprafețe, reducând strălucirea, oferind astfel o experiență vizuală mult mai bună.

Ochelari de soare polarizați pentru bărbați Oakley

Modelele polarizate sunt disponibile și în gama de ochelari de soare albi.

Ochelari de Soare Polarizați

Ochelarii de soare polarizați au fost creați pentru prima dată de Edwin H. Land, care a inventat materialul polarizant care poate fi aplicat pe lentilele ochelarilor de soare, transformându-i în ochelari de soare polarizați.

Materialul polarizant este format din cristale microscopice și substanțe chimice pe bază de sulfat încorporate într-un material de nitroceluloză transparent foarte subțire, asemănător unei pelicule. Lentilele echipate cu material polarizat permit doar trecerea razelor de lumină verticale. Cu alte cuvinte, filtrează lumina orbitoare reflectată din apă, sol și diverse suprafețe, protejând ochii de oboseala ochilor și de schimbările extreme ale condițiilor de iluminare.

Ochelarii de soare polarizați sunt o alegere ideală pentru sporturi, plimbări, alte activități în aer liber și sunt foarte recomandați pentru cei cu ochi sensibili la lumină sau care conduc mult. Pentru conducere, alegerea ideală sunt ochelarii de soare cu lentile polarizate maro sau gri.

Ce Formă de Rame să Alegeți pentru Ochelarii de Soare?

Când vine vorba de forma ramelor ochelarilor de soare, este important să luați în considerare modul în care doriți să îi utilizați. Pentru utilizarea zilnică, puteți alege între forme mai mici, clasice sau chiar ochelari de soare extrem de mari.

Este important să alegeți o ramă care să fie cea mai confortabilă pentru dumneavoastră și să se potrivească bine pe fața dumneavoastră. Este mai bine să alegeți dimensiuni de ochelari de soare care să acopere cât mai multe zone din jurul ochilor. Când selectați ramele pentru ochelarii de soare cu prescripție medicală, trebuie să luați în considerare și curbura acestora.

Ochelari de Soare Albi pentru Femei

Cumpărați modelul dumneavoastră de ochelari de soare pentru femei cu livrare rapidă.

Colecție de Ochelari de Soare Albi pentru Bărbați

Între variațiile de ochelari de soare albi, puteți alege din diferite dimensiuni și culori de lentile pentru ochelari de soare pentru bărbați. Culorile lentilelor oferă o apariție elegantă.

Produse de Ochelari de Vedere Albi

În plus față de ochelarii de soare, consultați selecția noastră de rame originale pentru ochelari de vedere albi de marcă și comandați pe cel care vi se potrivește cel mai bine cu doar câteva clicuri, inclusiv livrare gratuită la domiciliu.

Ochelari de vedere albi

În selecția noastră de ochelari de vedere pentru femei și ochelari de vedere pentru bărbați prezentată, puteți găsi rame de ochelari de vedere de orice formă și culoare.

Produse de Ochelari de Vedere Albi în Gama LentileContact.ro

Alegeți din selecția noastră excepțională de ochelari de soare pentru femei, bărbați și copii.

Magazinul nostru online vinde exclusiv produse autentice, iar noi oferim o garanție de autenticitate pentru produse. Este important să cumpărați doar de la surse de încredere și ușor de urmărit.