Filtrare
Preț (RON)
76,57 lei - 387,27 lei
În stoc?
Marca
Producător
Tip lentile
Frecvență înlocuire
Lentile/cutie
3 - 30
Rază de curbură
Dioptrie
Cilindru
Adiție
Tip material
Permeabilitate la oxigen (Dk/t)
8 Dk/t - 163 Dk/t
Conținut de apă (%)
33 % - 78 %
Filtru UV
Lentile colorate
Alte caracteristici

Lentile multifocale

 

22produse

Biofinity Multifocal (3 lentile)

119,90 lei
Pe stoc

Air Optix Plus HydraGlyde Multifocal (3 lentile)

115,90 lei
 

Air Optix Plus HydraGlyde Multifocal (6 lentile)

219,90 lei
 

Proclear Multifocal (3 lentile)

120,90 lei
 

Clariti 1 Day Multifocal (30 lentile)

130,90 lei
Pe stoc

Dailies Total 1 Multifocal (30 lentile)

179,90 lei
 

Dailies AquaComfort Plus Multifocal (30 lentile)

139,90 lei
 

Clariti Multifocal (3 lentile)

95,50 lei
 

SofLens Multi-Focal (6 lentile)

165,90 lei
 

Biotrue ONEday for Presbyopia (30 lentile)

124,90 lei
 

PureVision Multi-Focal (6 lentile)

245,90 lei
 

MyDay daily disposable Multifocal (30 lentile)

162,90 lei
 
 

  Lentile de contact multifocale - două probleme, o singură soluție!


Vedere încețoșată la distanță, dar probleme de citire de aproape? Vă sună cunoscută situația? Dacă da, sunt șanse să aveți nevoie de o corecție progresivă sau multifocală a vederii. În urmă cu câțiva ani, dacă nu puteai vedea clar de aproape sau de departe, trebuia să porți cel puțin două perechi de ochelari. Dublă cheltuială, dublă neplăcere: conform Legii lui Murphy, cu siguranță nu aveați cea de care aveați nevoie.

Apariția ochelarilor multifocali a fost concepută pentru a rezolva acest inconvenient. Acestea au un așa-numit canal în lentilă, în care puterea de refracție a lentilei se schimbă treptat (spre deosebire de lentilele bifocale, care au o tranziție bruscă între dioptrii diferite).

În orice caz, este necesar să vă obișnuiți să purtați ochelari progresivi și chiar să învățați să îi folosiți. Acest lucru poate însemna câteva zile sau, în cazuri mai puțin fericite, câteva săptămâni. Pentru a scurta procesul, este important să purtați ochelari multifocali tot timpul pentru a vă asigura că creierul se obișnuiește cât mai repede cu noul mod de a vedea.

  Lentile de contact multifocale pentru mai multă libertate


Pentru cei cărora nu le place să poarte ochelari sau care au nevoie de libertate și confort maxim atunci când fac sport sau merg în excursii, lentilele multifocale pot fi o soluție. Lentilele de contact multifocale au aceeași semnificație ca și ochelarii multifocali: acestea vă permit să vedeți clar atât de aproape, cât și de departe, iar tranziția treptată între dioptrii vă ajută să vă obișnuiți mai ușor cu ele.

Ca și în cazul ochelarilor, este nevoie de timp pentru a vă obișnui cu lentilele multifocale, motiv pentru care este important să le purtați în mod regulat. Dar rezultatul merită: o vedere mai clară, atât de aproape, cât și de departe, fără ochelari și într-un confort maxim!

Prețul lentilelor de contact multifocale poate fi ușor mai mare decât al celor neprogresive, din cauza complexității designului.

PureVision, Proclear, SofLens, Clariti, Biofinity, Air Optix, gama de opțiuni este largă și o puteți acesa pe lentiledecontact.ro . Aici puteți găsi atât picături de ochi cât și soluții pentru lentilele de contact.

Înainte de a vă decide să comandați lentile de contact multifocale, consultați opticianul sau optometristul.