Filtru
Dioptrie
Rază de curbură
Marcă
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
0-9
Producător
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
0-9
Filtru UV
Lentile/cutie
-
2 - 6
Permeabilitate la oxigen
-
8 - 175
Conținut de apă
-
24 - 66
44 produse  

Produse originale

365 zile drept de retur

          Lentile de contact lunare cu o reducere de 20-70%

   Cel mai popular tip de lentile de contact din prezent sunt lentilele de contact de 30 de zile. Puteți utiliza aceste lentile timp de o lună întreagă de la data rezoluției. De obicei, se recomandă să le scoatem peste noapte, să le curățăm cu un lichid special de îngrijire, soluție lentille de contact și să le punem într-o cutie de depozitare timp de cel puțin 8 ore. Dimineața, puteți să vă puneți lentilele de contact la loc, proaspete și curate! În timp ce le purtați, este recomandat să folosiți picături pentru ochi special formulate pentru lentilele de contact pentru a evita uscăciunea și durerea ochilor și pentru a le menține confortabile pe tot parcursul zilei. O gamă largă de picături pentru ochi vă așteaptă în magazinul nostru online!

          Care sunt beneficiile lentilelor de contact lunare?

   Rentabil (cel mai bun preț lunar pentru lentilele de contact este la lentiledecontact.ro!)    Lentilele cu purtare mai lungă permit de obicei trecerea a de cinci ori mai mult oxigen decât cele convenționale.    Conștient de mediu: mai puține lentile folosite, mai puține deșeuri    Mai mult de o pereche de lentile într-o cutie, astfel încât o singură achiziție poate avea ca rezultat până la 3 luni de lentile de contact    La lentiledecontact.ro, puteți cumpăra lentile lunare de la cele mai mari mărci:      ProClear, Air Optix, Avaira Vitality, Biofinity, Biomedics, Clariti, Frequency, PureVision, Sauflon, SofLens

   Dacă vă gândiți să achiziționați un nou tip de lentile de contact de unică folosință lunară, vă rugăm să vă consultați cu opticianul sau oftalmologul. Aceștia vă vor ajuta să aflați ce lentile de contact sunt cele mai potrivite pentru ochii dumneavoastră.

          Comanda online a lentilelor de contact lunare este rapidă și ușoară!

   Consultați acum gama noastră largă și comandați lentilele de contact lunare cu reduceri de până la 20-70% astăzi! Nu uitați: pentru cele mai bune prețuri lunare la lentilele de contact, alegeți magazinul nostru online!