Lentile de contact anuale

 


Lentile de contact anuale

Din ce în ce mai multe persoane suferă de diverse probleme de vedere, ce necesită alegerea unor produse de corecție a vederii. Una dintre opțiunile disponibile pe piață sunt lentilele de contact anuale, ce reprezintă o alternativă la ochelarii de vedere.

Cum se folosesc?

Lentilele de contact bisăptămânale pot fi purtate până la un an, fiind necesară înlocuirea acestora după perioada respectivă. La finalul fiecărei zile, trebuie să acordați o atenție specială îngrijirii și păstrării lentilelor. După înlăturare, acestea trebuie curățate cu soluții de întreținere pentru lentile de contact și păstrate într-un suport special de lentile de contact, în soluție multifuncțională sau salină. Este recomandată folosirea picăturilor de ochi hidratante pentru a evita senzația de ochi uscați și roșeața. Din cauza perioadei de purtare îndelungate, trebuie să acordați o atenție sporită procesului de curățare, pentru a preveni contaminarea lentilelor.

Oferta lentilecontact.ro

Pe site-ul nostru puteți găsi lentila Zero 6 Standard, la cel mai bun preț. În plus, aveți transportul gratuit prin curierat rapid.