Filtrare
Preț (RON)
49,27 lei - 220,87 lei
În stoc?
Marca
Producător
Tip lentile
Frecvență înlocuire
Lentile/cutie
3 - 30
Rază de curbură
Dioptrie
Cilindru
Tip material
Permeabilitate la oxigen (Dk/t)
25 Dk/t - 42 Dk/t
Conținut de apă (%)
59 % - 62 %
Filtru UV
Lentile colorate

Lentile de contact Proclear

 

7produse

Proclear (3 lentile)

55,90 lei
Pe stoc

Proclear 1 Day (30 lentile)

78,90 lei
Pe stoc

Proclear Toric (3 lentile)

79,90 lei
 

Proclear Toric XR (3 lentile)

199,90 lei
 

Proclear 1 Day Multifocal (30 lentile)

129,90 lei
 

Proclear Toric (6 lentile)

139,90 lei
 

  Lentile de contact Proclear - pentru un confort unic și inovator!


CooperVision este una dintre cele mai mari companii de optică din lume, cu cea mai largă gamă de produse disponibile în prezent. Datorită dezvoltării continue, aceștia continuă să exploreze posibilități tehnologice noi și inovatoare, asigurându-se că produsele lor sunt întotdeauna de cea mai înaltă calitate disponibilă pe site-ul nostru lentiledecontact.ro.

  Descoperiți lumea revoluționară a lentilelor de contact Proclear!


Lentilele de contact Proclear sunt cea mai recentă completare a gamei CooperVision. Noul material al lentilelor Proclear, geometria îmbunătățită și tehnologia inovatoare de fabricație au revoluționat piața lentilelor de contact. Lentilele Proclear sunt unice, deoarece conțin fosforicolină (PC). Acest material permite lentilelor CooperVision Proclear să aibă atât un conținut ridicat de apă, cât și o permeabilitate ridicată la oxigen. Datorită acestei proprietăți unice, lentilele de contact Proclear oferă hidratare și confort pe tot parcursul zilei.

De asemenea, fosforicolina face ca lentila să fie neutră din punct de vedere electric, ceea ce înseamnă că pe lentilă se depun mult mai puține grăsimi și proteine. În plus, PC-ul reține umiditatea mult mai bine decât orice alt material. Prin urmare, Proclear garantează o senzație perfectă de confort: fie că lucrați în fața calculatorului sau într-o cameră cu aer condiționat, ochii nu se vor usca și confortul este garantat pe tot parcursul zilei.

Pentru cei care suferă de astigmatism, lentilele de contact Proclear Toric sunt soluția perfectă, în timp ce Proclear Multifocal este cea mai bună alegere pentru cei care poartă lentile varifocale.

  Lentilele de contact Proclear sunt, de asemenea, o alegere bună pentru prețul lor!


Calitate înaltă, siguranță maximă, toate la prețuri accesibile. Pentru a vă ajuta să vă decideți cu toată încrederea, iată câteva recenzii despre lentilele de contact Proclear:
"Port lentile de contact Proclear de câțiva ani și nu am avut niciodată probleme. Sunt foarte confortabile și ochii mei nu se usucă niciodată!"
"Lentilele zilnice de unică folosință Proclear sunt grozave! Le pun dimineața, mă plimb toată ziua și nici măcar nu le observ. Sunt super confortabile!"
"Acestea sunt cele mai bune lentile de contact pe care le-am purtat de mult timp. Le pot purta chiar și pentru a conduce pe timp de noapte și nu văd un cerc de lumină în jurul farurilor care se apropie."

 Nu ezitați să cumpărați, lentiledecontact.ro vă stă la dispoziție !