Filtru
Dioptrie
Rază de curbură
Frecvență înlocuire
Lentile/cutie
-
3 - 90
Permeabilitate la oxigen
-
57 - 86
Conținut de apă
-
54 - 58
5 produse  

Produse originale

365 zile drept de retur

  Lentilele de contact Clariti - sub un nou brand cu aceeași calitate!


Binecunoscuta familie de lentile de contact Clariti a fost inițial fabricată de Sauflon, dar în 2015 CooperVision a achiziționat compania, astfel că acum, în loc de lentile de contact Sauflon Clariti, avem lentilele de contact CooperVision Clariti.

  Bineînțeles, calitatea cu care sunteți obișnuiți este în continuare garantată:

Lentilele de contact Clariti oferă confort și o ventilație adecvată a corneei datorită conținutului bogat în apă și permeabilității ridicate la oxigen.

Familia de lentile Clariti oferă, de asemenea, o filtrare UV remarcabilă: acestea sunt protejate împotriva razelor UVA și UVB, protejându-vă ochii de razele nocive ale soarelui. Tehnologia inovatoare WetLoc™ asigură o umectabilitate continuă pe toată durata purtării. Acest nou proces este o tehnologie fără tratament de suprafață care reorganizează structura moleculelor de silicon, permițând lentilelor de contact să atragă și să lege în mod natural moleculele de apă, de asemenea datorită WetLoc™, care le menține pe suprafața lentilei.

Gama de lentile de contact Clariti include atât lentile de contact cu purtare lunară, cât și zilnică. Ambele tipuri au avantajele lor, dar înainte de a vă decide, vă recomandăm să vă consultați cu opticianul sau oftalmologul.

Pe lângă purtarea zilnică și lunară, lentilele de contact CooperVision Clariti sunt disponibile pentru miopie, hipermetropie, astigmatism și presbiopie, astfel încât există o lentilă de contact care să se potrivească ochilor fiecăruia. Toate lentilele mărcii oferă confort și stabilitate maximă, indiferent dacă optați pentru versiunea de unică folosință zilnică sau lunară. Vă recomandăm utilizarea unor picături de ochi pentru dezinfectarea ochilor dumneavoastră . 

  Comandați online lentilele de contact Clariti pe site-ul nostru lentiledecontact.ro :


Încercați lentilele Clariti pentru dumneavoastră și deveniți un purtător de lentile de contact mulțumit! Confort, hidratare, confort de lungă durată, lentilele de contact Clariti sunt printre cele mai bune în raport calitate-preț, comandați astăzi! Alte lentile de contact puteți găsi aici .