Filtrare
Preț (RON)
62,27 lei - 106,47 lei
În stoc?
Marca
Producător
Tip lentile
Frecvență înlocuire
Lentile/cutie
3 - 30
Rază de curbură
Dioptrie
Cilindru
Tip material
Permeabilitate la oxigen (Dk/t)
17 Dk/t - 28 Dk/t
Filtru UV
Lentile colorate
Alte caracteristici

Lentile de contact Biomedics

 

4produse

Biomedics 55 (6 lentile)

74,90 lei
Pe stoc

Biomedics 1 Day Extra (30 lentile)

74,90 lei
Pe stoc

Biomedics Toric (3 lentile)

104,90 lei
 

Biomedics 1 Day Extra Toric (30 lentile)

95,90 lei
 

  Lentile de contact Biomedics - inovația CooperVision


Lentilele de contact CooperVision Biomedics sunt rezultatul unei dezvoltări intense. Printre altele, are o margine special rotunjită, oferă o acuitate vizuală mai bună și utilizează și păstrează umiditatea naturală a ochiului. Cu aceste evoluții de la CooperVision, nu este de mirare că lentilele de contact Biomedics sunt atât de populare.

Gama Biomedics oferă un confort și o siguranță excepționale: o tehnologie revoluționară a materialelor, un design inovator și un sentiment de confort de neegalat. Și acesta este doar unul dintre multele motive pentru care este recomandat atât purtătorilor noi de lentile de contact, cât și celor cu experiență.

Biomedics 55 Evolution este o evoluție a popularului Biomedics 55. În plus, lentilele de contact Biomedics Toric de la CooperVision oferă o soluție pentru persoanele care suferă de astm. Ambele lentile au o suprafață perfect netedă pe care se pot depune mult mai puține proteine. În plus, lentilele Biomedics oferă, de asemenea, o protecție eficientă împotriva radiațiilor UV.

Lentilele de unică folosință zilnică Biomedics - Biomedics 1 Day, Biomedics 1 Day Toric - oferă, de asemenea, toate avantajele lentilelor de contact de unică folosință zilnică: fără complicații, pur și simplu le puneți dimineața și le aruncați seara. Nu au nevoie de niciun lichid de curățare și puteți purta întotdeauna o lentilă proaspătă și curată.

  Obțineți lentilele de contact Biomedics în condiții de siguranță și securitate, comandându-le acum de pe lentiledecontact.ro .

Cumpărăturile online sunt cea mai rapidă și mai ușoară modalitate de a cumpăra în ziua de azi, iar în lumea opticii nu este diferit. Mai mult, dacă comandați de la un magazin online, aveți o șansă bună de a obține cel mai bun preț pentru lentilele de contact Biomedics! Comandarea este rapidă, ușoară și sigură, încercați-o astăzi!

Sunteți interesați de o sursă sigură de recenzii pentru Biomedics Contact Lenses? Adresați-vă cu încredere opticianului sau oftalmologului dumneavoastră!