EasySept Hydro+ (3x360 ml)

Compară
 • 100% Produse originale
 • 100% garanția prețului
 • Transport gratuit
 • Retur în 14 zile
Metodă de livrare Cost livrare
FAN Courier 15 lei (gratis peste 149 de lei)
Internațional - Poștă sau UPS Detalii la checkout
Info produs
Producător
Cantitate
Peste 360ml
Alte caracteristici
Fără conservanți
Tip soluție
Peroxid
Pentru ce tip de lentile
Lentile moi
Ore pentru a lăsa lentilele în soluție
6
Include
3 suporturi pentru lentile
Numar articol
ESHP3X360
Descriere

EasySept Hydro+ (360 ml), soluție pentru lentile de contact pe bază de peroxid, cu toc

Atenție! Soluția pentru lentilele de contact EasySept Hydro+ (3x360 ml) conține peroxid. Vă rugăm să urmați instrucțiunile de utilizare!

TERMENI ȘI CONDIȚII

ACEST MANUAL CONȚINE INFORMAȚII IMPORTANTE DESPRE UTILIZAREA PRODUSULUI, PRECUM ȘI INFORMAȚII DE SIGURANȚĂ. VĂ RUGĂM SĂ CITIȚI CU ATENȚIE ȘI SĂ PĂSTRAȚI ACESTE INSTRUCȚIUNI PENTRU A LE UTILIZA ÎN VIITOR! O ÎNGRIJIRE INADECVATĂ A LENTILELOR POATE PROVOCA PROBLEME GRAVE DE SĂNĂTATE ALE OCHILOR.

Soluția pentru lentile de contact EasySept Hydro+ 360 ml de la Bauch & Lomb este o soluție pe bază de peroxid care poate fi utilizată pentru curățarea, dezinfectarea, îndepărtarea proteinelor și depozitarea tuturor tipurilor de lentile de contact (inclusiv lentilele moi, rigide și semirigide, inclusiv lentilele de silicon-hidrogel și permeabile la gaze), cu excepția lentilelor colorate. Elimină eficient impuritățile și proteinele care se acumulează pe lentile în timpul purtării.

Mod de funcționare al soluției EasySept Hydro+ (360 ml), pe bază de peroxid pentru lentile de contact

Soluția conține 3% peroxid de hidrogen, care acționează ca un agent de dezinfectare și distruge eficient toți microorganismele patogene.
Soluția EasySept Hydro+ (360 ml), pe bază de peroxid, îndepărtează impuritățile și depunerile în timpul procesului de curățare, asigurându-se că soluția este complet neutralizată pentru a nu provoca disconfort sau leziuni atunci când lentilele curate sunt aplicate.

Utilizarea soluției EasySept Hydro+ (360 ml), pe bază de peroxid pentru lentile de contact

Este foarte important să urmați procedura de mai jos atunci când utilizați soluția EasySept Hydro+ (360 ml), pe bază de peroxid, pentru lentilele de contact.

 1. Lentilele trebuie manevrate întotdeauna cu mâinile curate. Înainte de manipulare, spălați și uscați bine mâinile cu un prosop curat.
 2. Asigurați-vă că suportul furnizat conține o placă de neutralizare.
 3. După ce ați îndepărtat lentila din ochi, așezați-o în palmă și picurați 2-4 picături de EasySept Hydro+ (360 ml), pe bază de peroxid, pe lentilă, apoi frecați ușor lentila.
 4. Deschideți tocul și așezați câte o lentilă în fiecare compartiment corespunzător al suportului. Asigurați-vă întotdeauna că lentila stângă este plasată în compartimentul marcat cu L, iar lentila dreaptă în cel marcat cu R. Închideți compartimentele cu grijă.
 5. Umpleți tocul cu soluție de peroxid până la linia indicată, apoi înșurubați capacul pe toc.
 6. Lăsați soluția să acționeze cel puțin 6 ore. Mențineți tocul în poziție verticală și nu-l răsturnați sau nu-l agitați în timpul procesului.
 7. Reacția chimică este completă atunci când nu mai există bule de aer vizibile în apă din cauza descompunerii peroxidului.
 8. După 6 ore, lentilele pot fi îndepărtate, iar soluția rămasă trebuie turnată. Clătiți suportul pentru lentile de contact cu soluție salină și lăsați-l să se usuce.
 9. Înainte de a le pune în ochi, lentilele pot fi clătite cu soluție salină curată. Nu clătiți niciodată lentilele cu soluție de peroxid.

Avertismente și precauții importante:

 • Nu utilizați niciodată soluția de peroxid direct pe ochi, deoarece poate provoca leziuni grave. Nu introduceți lentile care au fost în contact cu soluția ne-neutralizată în ochi.
 • Nu utilizați niciodată un suport de lentile de contact obișnuit cu soluție de peroxid. Utilizați exclusiv un suport special cu placă de neutralizare furnizat cu soluția.
 • Nu scoateți lentilele din suport înainte ca procesul de neutralizare să fie complet (cel puțin 6 ore).
 • Nu umpleți excesiv tocul cu soluție de îngrijire. Soluția ne-neutralizată care se varsă accidental poate intra în contact cu lentilele sau cu degetele și poate provoca leziuni.
 • Aceasta nu este o soluție universală de îngrijire! Utilizați conform recomandărilor opticianului.
Produse similare