Soluție lentile de contact Delta

Soluțiile din categoria Delta, de la CooperVision, sunt ideale pentru hidratarea și dezinfectarea lentilelor de contact permeabile la gaz. Acestea conțin poloxameră, substanță care lubrifiază lentilele de contact prin formarea unui strat de lichid în jurul acestora, cu scopul de a amortiza și a reduce frecările cu ochiul, pentru o purtare cât mai confortabilă a lentilelor.


Soluțiile Delta pentru lentile de contact dure conțin polihexanidă, substanță care permite dezinfectarea remarcabilă a lentilelor. Ele au în componență de asemenea și agenți umectanți și de condiționare. Aceste soluții sunt compatibile cu orice lentile de contact dure, oferind un confort sporit pe parcursul purtării și eliminând impuritățile.

Există, într-adevăr, mai multe tipuri de soluții Delta, printre cele mai populare fiind Delta Plus, Delta Cleaner și Delta Plus Disinfecting Soaking and Wetting Solution, fiecare având proprietăți și funcții diferite.

1. Soluția de lentile de contact dure Delta Plus de la CooperVision® este ideală pentru dezinfectarea și umezirea lentilelor permeabile la gaz, astfel încât acestea să fie gata de purtare, odată curățate cu Delta Cleaner. Această soluție pentru lentile este un bun dezinfectant, care printr-un strat acoperitor, învelește complet și lubrifiază suprafața lentilelor. Astfel, acestea sunt mult mai confortabile atunci când sunt aplicate pe ochi.

Printre cele mai importante funcții și beneficii se numără faptul că e un foarte bun dezinfectant, elimină toate depunerile de pe lentilele de contact permeabile la gaz și oferă o hidratare optimă lentilei, astfel încât aceasta să ofere o purtare extrem de confortabilă.

2. Delta Cleaner sunt picături lacrimale care conțin proteine naturale, iar care atunci când lentilele sunt purtate, formează o peliculă pe suprafața lentilei de contact permeabilă la gaz. Aceste soluții pentru lentilele de contact sunt ideale pentru curățarea și îngrijirea zilnică, îndepărtând proteinele și lipidele de pe lentila dură, pentru a asigura o vedere clară, o purtare confortabilă și ochi sănătoși.

Delta Daily Cleaner nu conține agenți de curățare abrazivi, ceea ce reduce riscul de uzură rapidă și zgârieturi. Soluția de lentile nu are în compoziție conservanți, așadar este tolerat până și de persoanele cu ochii sensibili sau cu alergii. Așadar, această soluție fără conservanți este ideală pentru toți purtătorii de lentile de contact dure, permeabile la gaz.

Mai multe tipuri de soluții pentru lentilele de contact dure găsiți aici.