Filtrare
Preț (RON)
90,87 lei - 1 856,27 lei
Ce căutați?
Colecție
În stoc?
Marca
Mărime
Lațime lentilă
40 - 170
Material ramă
Formă ramă
Culoare ramă
Tip ramă
Culoare lentile
Polarizat

Ochelari de soare pentru bărbați

Alegeți dintr-o gamă largă de ochelari de soare de marcă la prețuri cu până la 30-80% mai mici decât în magazin.

1581produse
 

  Ochelari de soare pentru bărbați de calitate excelentă la cele mai bune prețuri


Moda este în continuă schimbare, influențată de epoca în care trăim, de anotimp, de vreme și mai ales de designerii celor mai mari case de modă și de noile lor colecții. Este o evoluție binevenită faptul că diverși designeri și case de modă de renume nu-și pierd timpul și nici nu depun eforturi pentru a crea noi colecții în conformitate cu tendințele actuale, deoarece astfel ochelarii de soare pot fi cu adevărat un mijloc de exprimare personală. Dar nu trebuie să uităm cea mai importantă funcție a acestuia, care este aceea de a ne proteja vederea.

Cea mai importantă funcție a ochelarilor de soare este aceea de a ne proteja ochii de razele ultraviolete (UV) dăunătoare ale soarelui. Acest lucru este important deoarece razele UV sunt periculoase pentru vederea noastră și pot afecta organele de vedere. Dacă sunt lăsate neprotejate, acestea pot crește riscul de cataractă, degenerescență maculară și chiar anumite modificări ale conjunctivei. Ochelarii de soare cu filtru UV de bună calitate nu numai că filtrează razele nocive, dar vă ajută să vedeți bine în lumină puternică și orbitoare și protejează pielea delicată din jurul ochilor.

Atunci când cumpărați ochelari de soare, căutați întotdeauna simbolul ochelarilor de soare UV 400, deoarece acesta indică faptul că ochelarii de soare sunt 100% protejați împotriva razelor UV și respectă cerințele legale din țara dumneavoastră. Aceste reglementări stabilesc cât de multă lumină UV trebuie să filtreze o pereche de ochelari de soare pentru a putea fi purtată în siguranță.

  De ce ochelari de soare polarizați?


Ochelarii de soare polarizați au o lentilă care filtrează strălucirea razelor orizontale de lumină, cum ar fi reflexiile din apă, pământ și suprafețe, reducând astfel strălucirea și oferindu-ne o experiență vizuală mult mai bună. Este, de asemenea, o alegere excelentă pentru sport, condus, plimbări sau pescuit, de exemplu.

Răsfoiți selecția noastră de peste 1000 de ochelari de soare polarizați pentru bărbați, ochelari de soare polarizați pentru femei și ochelari de soare polarizați pentru copii și găsiți cele mai bune modele pentru dumneavoastră, acum la un preț avantajos.

  Ce ochelari de soare să alegeți pentru a conduce?


Ochelarii de soare potriviți sunt esențiali atunci când conduceți. Atunci când faceți alegerea, este important să luați în considerare designul ramei: aceasta nu trebuie să vă obstrucționeze niciodată vederea periferică. Un alt aspect important este culoarea obiectivului. Lentilele prea închise la culoare, prea colorate și/sau prea reflectorizante pot interfera cu vederea și cu percepția corectă a culorilor. Cei mai ideali ochelari de soare pentru condus sunt ochelarii de soare maro sau gri cu lentile polarizate.

  Aveți ochelari de soare cu dioptrii?


Bineînțeles, ochelarii de soare pentru bărbați sunt disponibili și în versiuni dioptrice. Este important ca persoanele care poartă ochelari să poată vedea bine în lumina puternică a soarelui. O modalitate de a face acest lucru este de a înlocui ochelarii cu lentile de contact și de a purta ochelari de soare peste ele. Cu toate acestea, nu toate persoanele care poartă ochelari poartă lentile de contact, pentru care ochelarii de soare dioptrii sunt soluția perfectă.

Dacă vă gândiți să cumpărați ochelari de soare cu dioptrii, opticienii noștri din Budapesta vă pot ajuta cu toate nevoile dumneavoastră. Așteptăm cu nerăbdare să vă vedem!

  Alegeți dintr-o gamă largă de ochelari de soare originali, de marcă, pentru bărbați


Ochelarii de soare ar trebui să fie achiziționați numai de la o sursă de încredere. În unele cazuri, ochelarii de soare de calitate necorespunzătoare nu numai că nu vă protejează ochii de razele nocive, dar îi pot chiar pune în pericol. Dacă lentilele sunt prea închise la culoare, pupila se dilată și, fără un strat filtrant adecvat, razele nocive au și mai multe șanse să pătrundă în ochi.

Există o serie de mărci de ochelari de soare de lux pentru bărbați și femei de renume, disponibile în magazinul nostru online și în opticile noastre din Budapesta. Puteți găsi ochelari de soare Oakley, ochelari de soare Ray Ban, ochelari de soare Polaroid, ochelari de soare Versace, ochelari de soare Guess, ochelari de soare Police, ochelari de soare Tommy Hilfiger, ochelari de soare Tom Ford, ochelari de soare Carrera și mulți alți ochelari de soare de lux pentru bărbați de la mărci renumite. Nu ratați oferta noastră de vânzare de ochelari de soare pentru bărbați!

Opticienii noștri vând numai produse autentice și garantăm autenticitatea produselor noastre. Ochelarii dvs. sunt realizați de opticienii noștri calificați și experimentați, care se preocupă ca dvs. să primiți produse de cea mai bună calitate.