Filtrare
Preț (RON)
102,57 lei - 291,07 lei
În stoc?
Marca
Producător
Tip lentile
Frecvență înlocuire
Lentile/cutie
30 - 90
Rază de curbură
Dioptrie
Cilindru
Adiție
Tip material
Filtru UV
Lentile colorate
Alte caracteristici

Lentile de contact MyDay

 

4produse

MyDay (30 lentile)

107,90 lei
Pe stoc

MyDay Toric (30 lentile)

119,90 lei
 

MyDay daily disposable Multifocal (30 lentile)

162,90 lei
 

MyDay Daily Disposable (90 lentile)

269,90 lei
 

 Lentilele de contact MyDay - Lentilele de contact de noapte tocmai au devenit foarte bune!


Bine ați venit în lumea lentilelor cu hidrogel de silicon de o zi!

Cum este noul compus de silicon? O structură chimică unică care încorporează siliconul într-o rețea eficientă de canale, asigurând o permeabilitate foarte eficientă a oxigenului. Este nevoie de mai puțin silicon brut pentru fabricarea lentilelor, astfel încât mai multe componente hidrofile pot fi încorporate în materialul lentilei. Acest lucru permite lentilelor să combine cele mai bune caracteristici ale hidrogelurilor și ale hidrogelurilor de silicon.

 Proprietăți optime pentru purtătorii de lentile zilnice:

Conținut ridicat de apă și suprafață umectabilă în mod natural, fără tratament de suprafață sau agent de umezire adăugat.
Transmiterea oxigenului optimizată pentru purtarea lentilelor pe timp de noapte pentru cel mai înalt nivel de confort.
Studiul clinic confirmă satisfacția purtătorului.

Unul dintre cei mai importanți producători de lentile de contact din prezent, CooperVision se află în prima linie a dezvoltărilor inovatoare. Una dintre materializările acestui lucru este lentila de contact CooperVision MyDay, care este fabricată dintr-un material revoluționar din silicon hidrogel, la cele mai înalte standarde de calitate.

Lentila MyDay a fost supusă unor teste clinice riguroase pentru a se asigura că răspunde la maximum nevoilor dumneavoastră. Oferă o potrivire ușoară, dar stabilă, previne uscarea ochilor și vă face să vă simțiți ca și cum nu purtați lentile de contact.

Comandați lentile de contact MyDay online la cel mai bun preț, pe lentiledecontact.ro !


Un adevărat pionier în lumea lentilelor de contact este acum al tău, cu cel mai bun preț al lentilelor de contact MyDay disponibil, comandă online lentile de contact astăzi! Nu uitați: sosirea lentilelor de contact CooperVision MyDay va schimba pentru totdeauna piața lentilelor de contact pentru o noapte! Încearcă-l pentru tine!

În calitate de nou purtător de lentile de contact sau înainte de a schimba lentilele, consultați specialistul în contactologie!