Filtrare
Preț (RON)
85,67 lei - 292,37 lei
În stoc?
Marca
Producător
Tip lentile
Frecvență înlocuire
Lentile/cutie
30 - 90
Rază de curbură
Dioptrie
Cilindru
Tip material
Filtru UV
Lentile colorate

Lentile de contact Focus

 

3produse

Focus Dailies All Day Comfort (30 lentile)

99,90 lei
Pe stoc

Focus Dailies All Day Comfort (90 lentile)

275,90 lei
Pe stoc

Focus Dailies All Day Comfort Toric (30 lentile)

108,90 lei
 

 Lentile de contact Focus cu 20-30% reducere


Una dintre cele mai bine vândute linii de produse de la Alcon (fosta Ciba Vision) este gama Focus. Focus are o gamă largă de produse (Focus Dailies, Focus Monthly, Focus Progressives și Focus Toric), astfel încât toată lumea poate experimenta confortul extraordinar pe care îl oferă aceste lentile. Nivelul ridicat de confort este menținut pe tot parcursul zilei, ceea ce face ca lentilele să nu fie observate de purtător.

Produsele Focus Dailies au toate avantajele lentilelor de purtare zilnică. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la curățare, nu este nevoie de soluție de curățare și nu este nevoie de o husă pentru lentile de contact. Pur și simplu le puneți dimineața și le aruncați seara la coșul de gunoi. Nici că se putea mai ușor. Veți purta lentile proaspete și curate în fiecare zi, iar proteinele nici măcar nu vor avea timp să se acumuleze pe lentile.

Lentilele de contact Focus Monthly sunt lentile de contact de o calitate extrem de înaltă la un preț accesibil. Acestea trebuie scoase noaptea și depozitate într-un recipient după ce s-a turnat soluția pentru lentile de contact peste ele. Lentilele lunare Focus sunt soluția perfectă atât pentru astigmici (Focus Toric), cât și pentru varifocali (Focus Progressives).

Pentru cei care doresc să își schimbe culoarea ochilor, recomandăm Focus Softcolors. Cu această lentilă de contact, ochii tăi vor spune povestea pentru tine! Le puteți achiziționa de pe site-ul nostru lentiledecontact.ro ,aici puteți găsi atât soluție pentru lentilele de contact cât și picături de ochi .