Artelac Splash (6 x 10 ml)

 227,50 lei
Compară
  • 100% Produse originale
  • 100% garanția prețului
  • Transport gratuit
  • Retur în 14 zile
Metodă de livrare Cost livrare
FAN Courier 15 lei (gratis peste 149 de lei)
Internațional - Poștă sau UPS Detalii la checkout
Info produs
Marca
Producător
Cantitate
10 ml
TImp de utilizare după deschidere
6 luni
Tip produs
Lacrimi artificiale
Acid hialuronic %
0.24%
Ingredient activ
Hialuronat de sodiu
Alte caracteristici
Fără conservanți, Cu acid hialuronic
Acid hialuronic
Da
Fără conservanți
Da
Lubrifiant
Hialuronat de sodiu
Numar articol
B__6_x_ART_SPL_10_ML
Descriere

Artelac Splash MDO, picături oftalmice de (6x10 ml)

Informații pentru pacient

Reîmprospătează și calmează natural ochiul uscat, ameliorează simptomele de ochi obosiți, iritați sau chiar lacrimați. Sistemul inovator fără conservanți, cu mai multe doze (PFMD) asigură toate avantajele soluțiilor fără conservanți într-un recipient cu mai multe doze. Artelac Splash este o picătură de prospețime naturală, care hidratează instantaneu ochiul.

Fie că lucrați sau vă petreceți timpul liber, în mediul exterior:
• Artelac Splash este o soluție oftalmică cristalină
• Artelac Splash poate fi utilizat timp de 6 luni după deschidere
• Artelac Splash conține acid hialuronic natural (sub formă de hialuronat de sodiu), prezent în ochiul uman sănătos și în filmul lacrimal natural.
• Artelac Splash este potrivit pentru hidratarea și rehidratarea lentilelor de contact moi și tari în timpul purtării și face purtarea acestora mai confortabilă pe tot parcursul zilei.
• Artelac Splash este ușor de utilizat, bine tolerat și sigur.

Vă rugăm să citiți cu atenție aceste instrucțiuni - conțin informații importante despre utilizarea produsului. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să vă adresați farmacistului, medicului dumneavoastră sau să ne contactați.

Produsul conține 0,24% acid hialuronic (sub formă de hialuronat de sodiu), precum și apă sterilă, clorură de sodiu, clorură de potasiu, fosfat disodic dodecahidrat și fosfat de sodiu dihidrat ca excipienți. Produsul nu conține conservanți.

Artelac Splash este disponibil în flacone de 10 ml, pentru hidratarea ochilor și a lentilelor de contact moi sau tari și rehidratarea acestora în timpul purtării.

  • Artelac Splash este cel mai potrivit pentru reîmprospătarea și hidratarea ochilor uscați ca urmare a factorilor externi. Acești factori sunt adesea influențați de stilul de viață și mediul, cum ar fi utilizarea excesivă a computerului, mediul interior cu aer controlat, lipsa clipitului, fumul de țigară și mediul exterior vântos.
  • Anumite medicamente (cum ar fi contraceptivele, antihistaminicele, beta-blocantele, antispasticele și diureticele), anumite afecțiuni sau conservanții din anumite picături oftalmice pot juca, de asemenea, un rol important în apariția ochilor uscați.
  • Artelac Splash hidratează ochiul pentru a ameliora cele mai importante simptome ale ochilor uscați - cum ar fi senzația de uscăciune, iritarea, oboseala oculară, senzația de corp străin sau lacrimarea excesivă.
  • Datorită caracteristicilor sale, Artelac Splash poate fi folosit cu succes și de cei care suferă de ochi uscați cronici.

Cât de des trebuie utilizat Artelac Splash?
Picurați o picătură de Artelac Splash în ochi atunci când simțiți nevoia. Deoarece Artelac Splash nu conține conservanți, poate fi utilizat zilnic și ori de câte ori este necesar.

Informații importante despre utilizarea Artelac Splash
În mod rar, produsul poate provoca reacții de hipersensibilitate, iar foarte rar pot apărea reacții alergice locale. În aceste cazuri, tratamentul trebuie întrerupt.
Nu utilizați produsul dacă sunteți hipersensibil la oricare dintre componentele acestuia.
Informații de siguranță pentru pacienții cu leziuni severe ale corneei: s-au raportat foarte rar depuneri de fosfat de calciu pe cornee în timpul utilizării de produse oftalmice conținând fosfați.
Pentru a îmbunătăți tolerabilitatea, Artelac Splash nu conține conservanți. Mecanismul de pompă permite utilizarea Artelac Splash timp de 24 de săptămâni (6 luni) după deschidere. Vă rugăm să nu utilizați Artelac Splash după data de expirare.

Vă rugăm să rețineți că la prima utilizare - sau dacă flaconul nu a fost utilizat pentru o perioadă lungă de timp - trebuie să faceți câteva pompare înainte de utilizare. În timpul pomparii soluției, flaconul trebuie ținut cu vârful de picurare în jos.
Mecanismul de pompă patentat al Artelac Splash permite o picătură fără conservanți. Din acest motiv, aspectul acestuia poate fi diferit față de picăturile de ochi utilizate anterior.
Dr. Gerhard Mann Chem.-pharm. Fabrik GmbH

Pentru informații despre riscuri, vă rugăm să citiți prospectul sau să vă adresați medicului dumneavoastră!

Produse similare