Filtru
Material ramă
Lățime ramă
-
111 mm - 134 mm
Lățime lentilă
-
46 mm - 58 mm
Punte nazală
-
15 mm - 23 mm
Lungime braț
-
130 mm - 150 mm
Înălțime lentilă
-
31 mm - 49 mm
Formă ramă
244 produse  

Garanție produse originale

14 zile drept de retur

Tommy Hilfiger: conceput pentru iubitorii de stil sportiv

La începutul carierei sale, Tommy Hilfiger a început să vândă tămâie, discuri, pantaloni trapez și alte articole de modă sub numele The People's Place, în timpul epocii hippie. Fanii lui Jimi Hendrix, The Beatles și Rolling Stones au fost înnebuniți după produsele de modă pe care le-a oferit.

La început, gama era limitată la îmbrăcăminte sport pentru bărbați. Publicitatea îndrăzneață a făcut ca marca americană Tommy Hilfiger să devină rapid cunoscută și căutată. Tommy Hilfiger a devenit unul dintre cele mai populare branduri, oferind clienților săi un nivel ridicat de stil, calitate și valoare.

O ramă de ochelari Tommy Hilfiger reprezintă eleganța sportivă și curată. La Lentilecontact.ro, puteți găsi o gamă completă de ochelari Tommy Hilfiger pentru femei, ochelari pentru bărbați și rame pentru copii.

Ochelari Tommy Hilfiger

Colecțiile de rame de ochelari Tommy Hilfiger combină calitatea, confortul și stilul în modele exclusive pentru toate vârstele. Fiecare produs poartă semnătura stilului mărcii.

Tipurile de rame Tommy Hilfiger includ rame de baraj, rame găurite și rame complete. Există o gamă completă de culori pentru rame. Pe lângă clasicele roșu, albastru și alb, există și modele negre și maro. De asemenea, puteți căuta după culoarea ramei pentru a găsi ochelari care se potrivesc cu forma feței dumneavoastră. De asemenea, este important să alegeți dimensiunea corectă a ramei. Căutarea pe site-ul nostru este ușoară, iar utilizarea filtrului de produse este o joacă de copil.

Tipul de ramă vă va ajuta să alegeți rama care se potrivește cel mai bine formei feței dumneavoastră. Mai multe tipuri de lentile pot fi montate în mod natural în ramă. În plus față de lentilele clasice, puteți comanda ochelarii cu un strat de filtrare a luminii albastre, chiar și cu livrare gratuită la domiciliu.

 

Ochelari pentru bărbați Tommy Hilfiger

În plus față de ochelarii exclusivi pentru femei, ochelarii pentru bărbați Tommy Hilfiger sunt caracterizați de o eleganță sportivă. Gama noastră include atât rame din metal, cât și din plastic, în funcție de materialul ramei. Materialul ramei poate fi important în utilizare, deoarece depinde de personalitatea ta dacă îți dorești un produs robust și rezistent pentru a-ți împodobi fața sau o piesă exclusivistă și delicată. Mărcile sunt dornice să se asigure că atât bărbații, cât și femeile sunt fericiți să le cumpere produsele.

În plus față de ochelari, explorați gama de ochelari de soare Tommy Hilfiger. Puteți alege dintr-o gamă largă de culori și tipuri de ochelari de soare. Vizualizați acum colecția pe Lentilecontact.ro .

 

 

Cumpărături de ochelari online

Astăzi, cumpărarea de ochelari online este un proces natural, rapid și ușor. Pentru a vă comanda ochelarii, tot ce trebuie să faceți este să selectați o ramă și să știți de ce lentile aveți nevoie și câteva detalii de la testul de vedere.

Toate ochelarii noștri sunt de la producători de renume și garantăm 100% autenticitate pentru ochelarii de marcă. Știm că nu este o alegere ușoară să găsești ochelarii potriviți, așa că te putem ajuta să alegi ramele potrivite pentru tine cu ajutorul unei oglinzi virtuale și a acestui selector de formă a feței - formă a ramei. Dacă încă nu sunteți sigur, suntem bucuroși să vă vedem și să vă ajutăm să găsiți rama potrivită.

 

Branduri mondiale într-un mediu exclusivist

Pe Lentilecontact.ro veți găsi cei mai buni ochelari Tommy Hilfiger la cele mai bune prețuri, autenticitatea garantată a mărcilor și o garanție pentru autenticitatea produselor. În magazinul nostru web, toată lumea poate găsi ochelarii de calitate Tommy Hilfiger care se potrivesc perfect cu personalitatea lor. Pe baza informațiilor obținute în urma examinării oftalmologice, ochelarii dvs. vor fi confecționați de către opticienii noștri calificați și experimentați, care au grijă să vă ofere produse de cea mai bună calitate, chiar și cu livrare gratuită la domiciliu.

Opticienii se află în centrul Budapestei și puteți face un examen oftalmologic sau un test de vedere la fața locului.