Filtru
Material ramă
Lățime ramă
-
117 mm - 134 mm
Lățime lentilă
-
49 mm - 58 mm
Punte nazală
-
15 mm - 22 mm
Lungime braț
-
140 mm - 150 mm
Înălțime lentilă
-
30 mm - 53 mm
Formă ramă
79 produse  

Garanție produse originale

14 zile drept de retur

Extravaganță și stil clasic pentru toată lumea

Rama Dolce&Gabbana întruchipează tot ceea ce îi caracterizează pe designeri și crezul lor. Ei nu se feresc de soluții extravagante, adoptând cu îndrăzneală idei inovatoare, dar respectând tradiția. Gama lor include totul, de la rame de ochelari izbitoare la eleganță discretă. O pereche de ochelari Dolce&Gabbana nu numai că te îmbracă, dar este și o modalitate excelentă de a-ți exprima personalitatea. O alegere excelentă pentru orice ocazie.

 

Comandați rame Dolce&Gabbana online la cele mai bune prețuri
Termenul de lux este adesea asociat în mintea noastră cu conceptul de accesibilitate, dar acest lucru nu este întotdeauna adevărat. Calitatea are un preț, bineînțeles, dar multe depind de locul de unde faceți cumpărăturile.

 

În magazinul nostru online,Lentilecontact.ro veți găsi o gamă largă de rame Dolce&Gabbana, indiferent de vârstă sau sex. O pereche de ochelari D&G oferă ochelari mai frumoși, mai eleganți pentru toate vârstele.
Puteți economisi timp comandând online pe site-ul nostru Lentilecontact.ro unde vă invităm să vizualizați și alte game de ochelari de marcă.

 

Videoclipuri recente din campania Dolce & Gabbana