Lentilecontact.ro - un nou design

Lentilecontact.ro revine cu un nou design

Anunțăm cu entuziasm faptul că lentilecontact.ro revine cu un nou design și cu un nou catalog de produse!

Care sunt schimbările?

1. Un nou website! Am relansat site-ul cu un nou design pentru a putea include mai multe produse și a vă oferi mai multe informații.

2. Același cont. Contul dumneavoastra a fost deja creat pe noul site, însă va trebui să generați o nouă parolă, accesând secțiunea Am uitat parola. După ce veți reseta parola, veți primi pe mail o nouă parolă, pe care o veți putea modifica ulterior. Din păcate, nu am putut migra și datele referitoare la comenzile anterioare, iar dacă veți avea nevoie de ajutor referitor la produsele comandate în trecute, trebuie doar să ne contactați.

3. Mai multe produse în catalog. Vă putem oferi acum și ochelari sau rame de vedere, precum și ochelari de soare de la branduri cunoscute, la cele mai bune prețuri.

 

Și bineînțeles unele lucruri rămân neschimbate!

1. Produse original direct de la producători - suntem certificați să comercializăm produsele de la principalii producători din industria de corecție a vederii (Bausch + Lomb, Johnson & Johnson, CooperVision, Alcon și Menicon) și lucrăm direct cu ei pentru a vă servi comenzile.

2. Gamă variată de produse - avem gama cea mai variată de produse de pe piața din România. Dacă nu găsiți un produs pe site, puteți să ne contactați și îl putem comanda pentru dumneavoastră.

3. Garanția satisfacției (sau banii înapoi) - puteți returna produsele achiziționate de la noi în termen de 365 de zile de la cumpărare pentru lentile de contact, soluții și picături de ochi și în termen de 14 zile pentru ochelari și veți primi banii înapoi pentru produsele comandate.

Dacă aveți orice întrebări sau sugestii, nu ezitați să ne contactați. Puteți să ne scrieți la office@lentilecontact.ro, sau să ne sunați la numărul de telefon, +40 31 630 2202.

Vă mulțumim că sunteți alături de noi!

Cu drag, 
Oana

Înscrieți-vă la newsletter și fiți printre primii care află despre promoțiile și noutățile noastre