INCHIDE FEREASTRA 
  HOME      PRODUCATORI      INDEX LENTILE CONTACT      HARTA SITE      CONTACT 
  REGULAMENTUL OFICIAL AL PROGRAMULUI

REGULAMENTUL OFICIAL AL  PROGRAMULUI  "RECOMANDA UNUI PRIETEN"


CAP.I. ORGANIZATORUL  SI REGULAMENTUL OFICIAL AL PROGRAMULUI

I.1.Programul "Recomanda unui prieten" este organizat de catre SC LENTILECONTACT RO EXPERT SRL - Lentilecontact.ro - proprietarul website-ului www.lentilecontact.ro
I.2.Prezentul regulament va fi facut public pe website-ul www.lentilecontact.ro
I.3.Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntarea prin e-mail a tuturor participantilor la program si dupa publicarea unui anunt pe website-ul www.lentilecontact.ro prin care se vor anunta modificarile efectuate.

CAP.II. DURATA DESFASURARII PROGRAMULUI

II.1.Programul va fi lansat oficial pe data de 01 IULIE 2008  pe website-ul www.lentilecontact.ro si va fi valabil pana la o data care va fi anuntata public de catre organizator.
II.2.Programul se va desfasura in conformitate cu prevederile prezentului Regulament oficial.

CAP.III. PARTICIPANTI SI REGULI DE PARTICIPARE

III.1.La aceasta program pot participa toti vizitatorii website-ului www.lentilecontact.ro care au creat cont pe acest website.  
III.2.Participantii trebuie sa fie rezidenti romani cu varsta de peste 18 ani.
III.3.Participantii trebuie sa fie de acord, sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament oficial si ale legislatiei aplicabile.
III.4.Nu pot participa la promotie angajatii LENTILECONTACT RO EXPERT SRL   precum si rudele acestora (copii, parinti, sot/sotie).

CAP.IV. MECANISMUL PROGRAMULUI

IV.1. SC LENTILECONTACT RO EXPERT SRL, proprietarul websiteului www.lentilecontact.ro - magazin online de comercializare a lentilelor de contact in Romania, ofera posibilitatea vizitatorilor magazinului online de a primi sub forma de discount sau in numerar un comision de 5%  din valoarea neta (fara TVA, taxa de transport si alte taxe existente) a cumparaturilor efectuate de catre persoanele carora acestia le recomanda website-ul www.lentilecontact.ro
IV.2 Participantii la acest program vor desfasura urmatoarele activitati :
   1. Isi vor creea un CONT pe website-ul www.lentilecontact.ro Acest cont va contine datele de identificare si contact ale participantului ;
   2. Vor recomanda/anunta  prietenii sau orice alte persoanele, care considera ca sunt interesate de achizitionarea produselor comercializate de catre magazinul online , de existenta website-ului www.lentilecontact.ro
   3. Anuntul/recomandarea poate fi facuta prin intermediul websiteului www.lentilecontact.ro (prin completarea formularului special destinat) sau prin orice alta metoda pe care participantul o considera oportuna ;
   4. Prietenul/persona careia i se recomanda website-ul trebuie sa achizitioneze produse comercializate de catre www.lentilecontact.ro
   5. Pentru a putea efectua o cumparatura/achizitie prietenul/persona careia i s-a recomandat trebuie sa-si creeze CONT pe www.lentilecontact.ro  La creerea contului aceasta trebuie sa completeze in campul special destinat programului adresa de e-mail a celui care i-a recomandat magazinul online/participantul la program.
6. Numai prin completarea corecta a adresei de e-mail  se va putea gestiona comisionul si creea creditul corect pentru participantul la program.
 
IV.3 Participantii la acest program pot sa recomande acest magazin online - www.lentilecontact.ro - unui numar nelimitat de persoane.
IV.4 Participantii la acest program care vor recomanda prin intermediul website-ului www.lentilecontact.ro  sunt de acord sa-si asume raspunderea  si sa respecte prevederile legale privind comunicarile electronice.
IV.5. SC  LENTILECONTACT RO EXPERT SRL - proprietarul magazinului online si organizatorul programului -  nu isi asuma raspunderea pentru incalcarea legislatiei in vigoare privind comunicarile electronice de catre participantii la acest program. 

CAP.V. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

V.1. SC LENTILECONTACT RO EXPERT SRL  se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor la programul "Recomanda unui prieten " si sa le utilizeze conform prevederilor Conditiilor generale (Sectiunea " Politica de confidentialitate") de utilizare  a website-ului www.lentilecontact.ro
V.2. Prin simpla participare la program si inregistrarea datelor personale pe site-ul www.lentilecontact.ro, participantii sint de acord ca datele lor sa intre in baza de date a organizatorului sa fie prelucrate si folosite in viitor de organizator sau persoane juridice autorizate de catre acesta, pentru a informa participantii cu privire la noi produse, oferte, promotii, campanii publicitare si de marketing.

CAP.VI. UTILIZAREA COMISIOANELOR PRIMITE DE CATRE PARTICIPANTI

VI..1. SC LENTILECONTACT RO EXPERT SRL  - prin intermediul sistemului de management electronic al magazinului virtual www.lentilecontact.ro - se obliga sa gestioneze in contul fiecarui participan comisioanele primite in urma participarii la program si sa le puna la dispozitia acestora.
VI.2. Participantii la program isi pot vizualiza valoarea creditului si provenienta lui prin accesarea contului personal creat pe www.lentilecontact.ro
VI.3. Participantii la program pot utiliza creditul/comisioanele la dispozitie astfel :
   - ca discount la orice cumparatura/achizitie efectuata pe www.lentilecontact.ro (valoarea creditului se va scade din valoarea totala a cumparaturii) ;
   - sa - l  ridice/primeasca in numerar   in momentul in care suma acumulata depaseste suma minima de 200 RON;

CAP.VII. TAXE SI IMPOZITE

IV.1.  Organizatorul programului  nu este raspunzator pentru plata taxelor, impozitelor sau a altor obligatii fiscale legate de comisioanele primite sub forma de numerar de catre participantii la program.
IV.2.  Participantii la program sunt de acord si au obligatia de a plati  taxele, impozite sau a alte obligatii fiscale legate de comisioanele primite sub forma de numerar, care se constituie in venituri,  prin participarea la program.

CAP.VIII. LITIGII

VIII.1.  Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la prezentul program se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

CAP.IX. DATE IDENTIFICARE ORGANIZATOR

IX.1. S.C. LENTILECONTACT RO EXPERT SRL, Reg com: J40/7996/08.05.2008, CUI: RO23836901, Sediul social: str. General Nicolae Dona, nr. 15, Bucuresti, Sector.1, Tel/Fax: +4021- 310 6335, Mobil: 0722683599
IX.2. Pentru informatii suplimentare, va rugam sa trimiteti un e-mail la office@lentilecontact.ro.
Copyright © 2006 - 2011 LENTILECONTACT RO.Toate drepturile rezervate.