INCHIDE FEREASTRA 
  HOME      PRODUCATORI      INDEX LENTILE CONTACT      HARTA SITE      CONTACT 
  DESPRE NOI - LENTILECONTACT.RO

LENTILECONTACT RO EXPERT SRL este o companie specializata in comercializarea lentilelor de contact, a acesoriilor si a solutiilor de curatare si intretinere a lentilelor de contact.

Prin intermediul magazinului ONLINE  - www.lentilecontact.ro - compania comercializeaza lentile de contact medicale, cosmetice/estetice sau color (colorate) ORIGINALE si solutii de la cei mai mari producatori precum Bausch & Lomb, CIBA Vision, Johnson & Johnson, CooperVision si Sauflon Pharmaceuticals Ltd. De asemenea, sunt comercializate solutii de curatare si intretinere a lentilelor de contact, picaturi oftalmice si accesorii produse de Alcon Laboratories, Pietrasanta Pharma S.p.A. etc.

Astfel, orice purtator de lentile de contact medicale sau cosmetice/colorate poate achizitiona ONLINE lentilele de contact necesare comandandu-le direct in magazinul nostru online - www.lentilecontact.ro - sau prin comenzi TELEFONICE. De asemenea, livrarea comenzilor de lentile de contact se va face prin curierat rapid sau  prin Mesageria Postei Romane. Evident, pentru persoanele din tara (mai putin Bucuresti) pentru care timpul de livrare se doreste a fi foarte scurt le putem livra comenzile in regim de urgenta, prin curierat rapid, cu taxa de transport.

Pentru purtatorii de lentile de contact cosmetice am realizat catalogul de culori online care le permite sa-si aleaga tipul de lentile potrivit culorii naturale a ochilor. Catalogul este realizat pentru lentilele de contact cosmetice "SofLens Natural Color" - produse de Bausch & Lomb si pentru lentilele cosmetice "ACUVUE 2 COLOURS"- produse de Johnson & Johnson.

Dorind sa oferim servicii de calitate am perfectat si incheiat contracte cu principalii furnizori de lentile de contact, firme specializate de curierat pentru livrarea rapida si in siguranta a comenzilor de lentile de contact si cu mesageria Postei Romane. De asemenea,  s-a creat  infrastructura comunicationala cu furnizorii de servicii, s-au stabilit procedurile de lucru  si s-a pregatit personalul pentru deservirea magazinului online.
Constienti de faptul ca inca se manifesta retineri in efectuarea platilor online prin carte de credit am optat momentan pentru varianta platilor la livrare in sistem ramburs, incercand prin aceasta sa va oferim maximul de incredere intr-un magazin ONLINE.

Cu alte cuvinte, s-au luat toate masurile necesare ca dumneavoastra sa puteti sa va gasiti lentilele de contact recomandate de specialistul dumneavoastra, sa le comandati  simplu si comod si sa le primiti la domiciliu/adresa indicata de livrare in cel mai scurt timp si in siguranta.

Suntem convinsi ca venim in intampinarea dorintelor si necesitatilor dumneavoastra si ca vom reusi sa ne ridicam la inaltimea asteptarilor.

Emil Muthu
Managing Partner
management@lentilecontact.ro


  S.C. LENTILECONTACT RO EXPERT   SRL
  Reg com: J40/7996/2008,
  CUI: RO23836901
  Sediul social: str. Veronica Micle nr 38, Bucuresti, Sector.1,
  Tel/Fax: +4021- 310 6336,
   Mobil: 0722683599

   BANCA TRANSILVANIA   - Sucursala Unirii- Agentia Vitan     
   IBN ROL: RO58 BTRL 0430 1202 J079 63XX

  AVIZ DE FUNCTIONARE : NR.2449/2008 emis de MINISTERUL SANATATII PUBLICE
 
AVIZ DE FUNCTIONARE LENTILECONTACT.RO 
 
 

LENTILECONTACT RO EXPERT SRL este inscrisa in Registrul de Evidenta a
Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal cu numarul 17065 /22.06.2010
 
Copyright © 2006 - 2011 LENTILECONTACT RO.Toate drepturile rezervate.