INCHIDE FEREASTRA 
  HOME      PRODUCATORI      INDEX LENTILE CONTACT      HARTA SITE      CONTACT 
  CONTRACTUL COMERCIAL LA DISTANTA

CONTRACTUL COMERCIAL LA DISTANTA

I.  COMERCIANT:

S.C. LENTILECONTACT RO EXPERT   SRL
Reg com: J40/7996/2008 ,
CUI: RO23836901
Capital social: 200 RON
Sediul social: str. Veronica Micle, nr. 38, Bucuresti, Sector.1,
Tel/Fax: +4021- 310 6336, Mobil: 078 845.49.47
office@lentilecontact.ro, www.lentilecontact.ro  
BANCA TRANSILVANIA   - Sucursala Unirii- Agentia Vitan     
IBN ROL: RO58 BTRL 0430 1202 J079 63xx

LENTILECONTACT RO EXPERT SRL este inscrisa in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal cu numarul 17065 /22.06.2010
AVIZ DE FUNCTIONARE : NR.2449/2008 emis de MINISTERUL SANATATII PUBLICE

Denumit pe parcursul acestui contract Lentilecontact.ro

II. CONSUMATOR

- conform comanda

Denumit pe parcursul acestui contract Consumator

III. OBIECTUL CONTRACTULUI - PRODUSE

- conform comanda

IV. LIVRARE PRODUSELOR

- conform comanda

V. OBLIGATIILE LENTILECONTACT.RO

1.Sa comercializeze produse originale, de la producatori recunoscuti si pentru care poseda Certificate de conformitate a produselor cu standardele de calitate impuse de legislatia romaneasca.
2.Sa livreze produsele in ambalajele originale ale producatorului, sigilate si fara deteriorari.
3. Sa livreze produsele comandate de Consumator in cantitatile, la pretul si in timpul prevazut in confirmarea comenzii;
4.Sa returneze sumele platite de Consumator in situatia denuntarii unilaterale de catre acesta a contractului;
5.Sa  informeze Consumatorul in situatia intarzierii sau imposibilitatii asigurarii produselor comandate in totalitate sau partial.
6.In situatia in care Consumatorul denunta contractul in baza prevederilor art.V pct.3, renuntand la comanda sa, Lentilecontact.ro se obliga sa nu mai livreze produsele .

VI. OBLIGATIILE CONSUMATORULUI

1.Responsabilitatea privind necesitatea si corectitudinea produselor comandate revine Consumatorului care este obligat sa aiba o prescriptie/reteta valabila (cu o vechime de maximum un an) emisa de un specialist (optometrist, oftalmolog sau optician).
2.Consumatorul cunoaste produsele comandate, modul de utilizare a acestora si a primit indicatiile de utlizare a produselor comandate de la un specialist (optometrist, oftalmolog sau optician).
3.Consumatorul recunoaste ca a luat la cunostinta de obligativitatile prevazute la art. VI, punctele 1 si 2  si  prin lansarea comenzii acesta semneaza contractul de comercializare a produselor la distanta.
4. Se obliga sa plateasca valoarea contractului (valoare produse si valoare livrare) la primirea produselor.

VII. DREPTUL DE DENUNTARE UNILATERALA A CONTRATULUI

1.Produsele livrate de Lentilecontact.ro sunt in ambalajul original, sigilate.De asemenea, acestea sunt produse care prin natura lor, dupa desigilare, nu mai pot fi returnate.  
2. Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produselor , fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. In aceasta situatie consumatorul este obligat sa nu desigileze produsele. 
3. Apeland la dreptul de denuntare unilaterala a contractului Consumatorul va trebui sa plateasca valoarea returnarii produselor.
4. Lentilecontact.ro va rambursa sumele platite de consumator pentru livrarea produselor fara a-i solicita acestuia cheltuielile aferente rambursarii sumelor. Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre consumator.
5. Nu intra sub incidenta prevederilor  acestui articol, punctele 1-4 produsele LA COMANDA - lentilele de contact torice, bifocale/multifocale, anuale, color cu dioptrii  - care sunt comenzi speciale si personalizate la cerinta consumatorului

VIII. DURATA CONTRACT

1 Prezentul contract intra in vigoare in momentul confirmarii de catre Lentilecontact.ro a comenzii lansate de Consumator.
2. Confirmarea comenzii de catre Lentilecontact.ro se va face telefonic sau prin e-mail pe adresa de corespondenta furnizata de catre Consumator.
 

IX. RASPUNDEREA
1. Lentilecontact.ro nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice paguba aparuta prin folosirea in orice fel a produselor cumparate . Lentilecontact.ro nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care produsele cumparate nu corespund scopului pentru care au fost cumparate.
2. Produsele livrate de Lentilecontact.ro sunt in ambalajul original, sigilate. De aceea, Lentilecontact.ro nu va putea fi facuta responsabila in cazul oricaror neconcordante sau probleme in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse.
3. In situatia in care clientul  considera ca produsele au un defect de fabricatie si nu pot fi utilizate conform destinatiei acesta are dreptul sa faca reclamatie. Clientul va returna produsul platind valoarea  transportului. Lentilecontact.ro va trimite produselele reclamate la producator (furnizor). Daca in urma analizei efectuata de furnizor se va concluziona ca a fost un defect acuns de fabricatie,  Lentilecontact.ro va proceda la retrimiterea in mod gratuit a  unui nou produs cu aceleasi caracteristici si va rambursa valoarea transportului achitata de client.
 
X. PREVEDERI FINALE

1. Contractul are la baza prevederilor Ordonantei nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, aprobata si modificata prin Legea nr. 51 din 21.01.2003
2. Acest contract a fost intocmit in baza comenzii Consumatorului.

 

Copyright © 2006 - 2011 LENTILECONTACT RO.Toate drepturile rezervate.